Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

H γιορτή των ελληνικών Darts

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 1-2 Απριλίου 2023 διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη η γιορτή των ελληνικών Darts.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 1-2 Απριλίου 2023 διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη η γιορτή των ελληνικών Darts.

Στο κατάστημα Double in Double out, στην Καλαμαριά, χτύπησε δυνατά η καρδιά των ελληνικών Darts με σαράντα αθλητές να παίρνουν μέρος στους διασυλλογικούς αγώνες της χρονιάς με σκοπό την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδος αλλά και την στελέχωση της εθνικής μας ομάδας Darts.

Διαγωνίστηκαν οι οχτώ πρώτοι αθλητές από κάθε έναν από τους πέντε συλλόγους Darts που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια, δηλαδή από τον ΣΥΝΤΕΛ, τον Attica Darts, τον ΠΑΣΝΤ, τον σύλλογο darts Αγίου Νικολάου Κρήτης και βέβαια από τον σύλλογο Darts Θεσσαλονίκης που ήταν και ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης. 

Οι τυχεροί που παρευρέθησαν το διήμερο στην Θεσσαλονίκη παρακολούθησαν δυνατούς αμφίρροπους αγώνες.

Η διοργάνωση ήταν υψηλών προδιαγραφών και μέσα από την διαδικασία Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο John “The deadly rose” Michael, ή κατά κόσμον Γιάννης Μιχαήλ, το κόσμημα των ελληνικών Darts από τον σύλλογο του ΣΥΝΤΕΛ, με διακρίσεις στο ανώτερο επίπεδο και δεκαέξι πρωταθλήματα Ελλάδος στο παλμαρέ του. Να σημειωθεί ότι δεύτερη διαδοχική χρονιά βγαίνει πρωταθλητής από τον σύλλογο Νταρτς Ελληνικού (ΣΥΝΤΕΛ). 

Την εθνική ομάδα μαζί του θα στελεχώσουν ο φιναλίστ Κώστας “Robo” Παντελίδης από τον ΠΑΣΝΤ, ο Άγγελος Μουλάγγελης επίσης από τον ΠΑΣΝΤ και ο Χρήστος Φενδρούλης αθλητής του συλλόγου Attica Darts.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι το κατάστημα Darts Club και ο ιδιοκτήτης του, γνωστός για τα Πανιώνια του αισθήματα, Νίκος Ζαχαρόπουλος, θα συνεχίσει ακόμα μια χρονιά να είναι χορηγός της Εθνικής ομάδας.

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στο παγκόσμιο της Δανίας τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Πηγή: mantalk.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια