Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eύκολα το Παλαιό Φάληρο και πρόκριση στην τελική φάση των Play Offs

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Πανιώνιος επικράτησε με 89-69 του Παλαιού Φαλήρου

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Πανιώνιος επικράτησε με 89-69 του Παλαιού Φαλήρου, έκανε συνολικά το "3-0" και πήρε την πρόκριση για την τελική φάση των  Play Offs της ανόδου.

Η ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου δεν χρειάστηκε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο και εύκολα έφτασε στην επικράτηση.

Πλέον οι παίκτες του Ιστορικού στρέφουν το ενδιαφέρον τους στους αγώνες με την Μύκονο (δευτρρη στον αλλον ομιλο), για την τελική φάση των Play Offs της ανόδου. Το πρώτο ματς έχει οριστεί για τις 22/4 στην έδρα της Μυκόνου.


Το παιχνίδι 

Ο Πανιώνιος πάτησε γκάζι στο δεύτερο μισό του πρώτου δεκαλέπτου, με τον Βεργίνη να δίνει τον ρυθμό στην επίθεση. Σκορ πρώτης περιόδου 25-16.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ιδιαίτερα, ο Πανιώνιος δεν έπιασε υψηλή απόδοση, ωστόσο κρατούσε το υπερ του αποτέλεσμα. Σκορ ημιχρόνου 45-34.

Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου ανέβασε την απόδοση της, βρήκε λύσεις σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 65-47.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, όμως το σκληρό παιχνίδι του Φαλήρου σε δύο-τρεις περιπτώσεις ανέβασε τα "ντεσιμπέλ" στο "Βαρίκας".

Τελικό σκορ το 89-69 για τον Ιστορικό.

Δεκάλεπτα: 25-16, 45-34, 65-47, 89-69

Δεν υπάρχουν σχόλια