Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη χωρίς αντίκρισμα

Τη νίκη με 3-1 επί του ΑΟ Πυλίου Κω πήρε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, μία στροφή πριν το φινάλε της Γ' Εθνικής.

Τη νίκη με 3-1 επί του ΑΟ Πυλίου Κω πήρε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, μία στροφή πριν το φινάλε της Γ' Εθνικής. Μία νίκη, όμως, χωρίς αντίκρισμα για την στόχο της ανόδου, αφού πλέον και μαθηματικά χάθηκαν οι ελπίδες.

Οι κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι συνολικά από τον αντίπαλο τους και δίκαια έφτασαν στην επικράτηση.

Ό Πανιώνιος συνεχίζει να βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αιολικό, ο οποίος πέρασε εύκολα νικηφόρα από την Ερμιονίδα. Η Ρόδος ηττήθηκε εκτός έδρας από τον υποβιβασμένο Πανγυθεατικό.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο ρυθμός από ένα σημείο και μετά ήταν αρκετά καλός, με τον Πανιώνιο να ανοίγει το σκορ στο 22'. Μετά από ωραία ενέργεια και ασιστ του Πριόνα από τα δεξιά, ο Τσιμπόκας με πολύ ωραιο σουτ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τοπουζλή.

Οι φιλιξενούμενοι, όμως, αντέδρασαν άμεσα. Στο 25ο λεπτό ο Αποστολίδης έκανε εκπληκτική ατομική ενέργεια και έδωσε έτοιμο γκολ στον Χατζησουλεϊμάν, ο οποίος προ κενής έστιας έκανε το 1-1.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Γεωργούσης έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα όμως κόντραρε και πέρασε λίγο πάνω από την εστία των φιλοξενουμενων.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος παρουσίασε πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και στο 50' είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Ο Γεωργούσης κέρδισε πέναλτι από τον Τοπουζλή, όμως ο Γροντής δεν κατάφερε από τα 11' βήματα να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 69' ο Γεωργούσης με ένα εκπληκτικό σουτ, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι" της εστίας του ΑΟ Πύλιου , για το 2-1 του Ιστορικού.

Στο 74' ο Τσιμπόκας με κοντινό πλασέ, μετά από κεφαλιά-ασιστ του Γεωργούση, έγραψε το τελικό 3-1.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Π. Παπαπαναγής): Παχατούρας, Καλύβας, Μίχος, Μπρέγκου, Πίσπας (46' Γροντής), Μούντριχας (32' Γεωργούσης), Γκίνο (81' Μερτύρης), Γκότοβος (46' Διονέλλης), Πριόνας, Λίμα, Τσιμπόκας (79' Κουφουδάκης).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια