Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Xωρίς Διονέλλη στην Eπίδαυρο | Με τον κόσμο στο πλευρό του!

Έναν ακόμα "τελικό" έχει μπροστά του ο Πανιώνιος, στην προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει στην κορυφή του 4ου ομίλου

Έναν ακόμα "τελικό" έχει μπροστά του ο Πανιώνιος, στην προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Η ομάδα του Περικλή Παπαπανάγη την Τετάρτη (15/03), στις 16:00, θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου. Ένας αντίπαλος πολύ δυνατός, ο οποίος προέρχεται από "διπλό" επί του Αιολικού και γενικότερα βρίσκεται σε ρξαιρετικη αγωνιστική κατάσταση.

Οι κυανέρυθροι γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες του ματς, ειδικά στο ειδικών συνθηκών γήπεδο της Επιδαύρου, το οποίο έχει πολύ μικρές διαστάσεις και πλαστικό χλοοτάπητα. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Διονέλλης αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με την Ρόδο. Συγκεκριμένα υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα.

Εκτός παραμένει και ο τραυματίας Γεωργούσης, ενώ αντίθετα αναμένεται να επανέλθει στην αποστολή μετά από πολύ καιρό ο Ξυγκόρος.

Mε τον κόσμο στο πλευρό του 

Οι παίκτες του Ιστορικού σε ένα ακόμα παιχνίδι μακριά από τη Νέα Σμύρνη θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Η διοίκηση του Πανιωνίου εξασφάλισε εισιτήρια για το ματς της Επιδαύρου, με τους φίλους της ομάδας να αναμένεται να δώσουν δυναμικό "παρών", παρά το εργάσιμο της ημέρας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Επιδαύρου.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου: 

"Με τον κόσμο μας για τη νίκη στην Επίδαυρο!

Με την πολύτιμη στήριξη του 12ου μας παίκτη θα αγωνιστούμε σε μία ακόμη κομβική εκτός έδρας αναμέτρηση!

Ύστερα από συμφωνία με την διοίκηση του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου ο κόσμος της ομάδας μας θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Περικλή Παπαπαναγή στην αυριανή (15/3, 16:00) αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας. Η τιμή του εισιτηρίου της αναμέτρησης στο γήπεδο της Νέας Επιδαύρου ανέρχεται στα 10€ με το ενδιαφέρον να είναι ήδη αυξημένο.

Ως Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης χαιρετίζουμε την διάθεση της διοίκησης του Φοίνικα Ν. Επιδαύρου και του προέδρου Σώζων Λαμπριανού να ανταποκριθούν άμεσα, ουσιαστικά και με σεβασμό στο αίτημα μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας που θα ταξιδέψουν από την Αθήνα και την Πελοπόννησο. "

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 


Δεν υπάρχουν σχόλια