Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Tο ταξίδι τελείωσε στη Βουδαπέστη | Μόνο περηφάνεια για τους μάγκες με το κυανέρυθρο σκουφάκι!

Στην ανωτερότητα της πανίσχυρης Βάσας υπέκυψε ο Πανιώνιος.

Στην ανωτερότητα της πανίσχυρης Βάσας υπέκυψε ο Πανιώνιος.

Ο Ιστορικός ηττήθηκε με  12-6 στην Βουδαπέστη, από την πολύ δυνατή Ουγγρική ομάδα και δεν κατάφερε να πάρει το "εισιτήριο" για τον μεγάλο τελικό του Euro Cup.

Οι κυανέρυθροι πάλεψαν όσο μπορούσαν, όμως πλήρωσαν κυρίως την επιθετική τους δυστοκία. Η Βάσας ως πιο έμπειρη και πολύ ποιοτική ομάδα "χτύπησε" στις αδυναμίες του Πανιωνίου, "έχτισε" το υπέρ της σκορ, κράτησε την διαφορά και έφτασε στη νίκη.

Αξίζει να αναφερθεί η δυναμική παρουσία περίπου 70 Πανθήρων, οι οποίοι έκαναν οδικώς το μακρινό ταξίδι στην Βουδαπέστη, βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα του Κώστα Δήμου, "κλέβοντας" την παράσταση στις εξέδρες του κολυμβητηρίου! 

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος ήταν πλήρως ανταγωνιστικός, έπαιξε καλή άμυνα και έκλεισε την περιόδο βρισκόμενος πίσω στο σκορ μόλις με ένα τέρμα (2-1).

Η συνέχεια, όμως δεν ήταν ανάλογη. Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Βάσας έδειξε την ανωτερότητα της και με σωστές επιλογές στην επίθεση ανέβασε την δείκτη του σκορ. Ο Πανιώνιος επιθετικά δεν είχε καθόλου καλή απόδοση και μοιραία το σκορ του ημίχρονου ήταν 6-2 για τους γηπεδούχους.

Στην τρίτη περίοδο ο Πανιώνιος έδειξε σημάδια βελτίωσης, κυρίως στην επίθεση. Ξεχώρισε όμως η στιγμή περίπου 5 λεπτά πριν το φινάλε, όπου οι διαιτητές μέτρησαν γκολ για τους Ούγγρους, με την μπάλα να μην φάνηκε να περνάει την νοητή γραμμή της εστίας του Λιμαράκη. Μία φάση άκρως αμφισβητήσιμη και κομβική στο παιχνίδι.

Το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο βρήκε την Βάσας να κρατάει το υπέρ της αποτέλεσμα, στο τέλος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως και ο Λιμαράκης άφηνε την εστία του για να παίζει στην επίθεση ο Πανιώνιος με παίκτη παραπάνω και κάπως έτσι ήρθε το τελικό 12-6.

Το μαγικό ταξίδι του Ιστορικού, λοιπόν, φέτος τελείωσε στην ημιτελική φάση, απέναντι στην πανίσχυρη Βάσας, που από την αρχή της σεζόν ήταν το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το Euro Cup.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλο το τμήμα, τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και την διοίκηση του Πανιωνίου για τις απίστευτες στιγμές που χάρισαν φέτος σε όλο τον κόσμο του Ιστορικού. Άπαντες, στον σύλλογο νιώθουν μόνο περηφάνεια για τους μάγκες με το κυανέρυθρο σκουφάκι. Το όνομα του Πανιωνίου ακούστηκε ξανά για τα καλά στην Ευρώπη! 

ΒΑΣΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 12-6 (Πρώτος αγώνας 8-9)

Οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 3-2, 3-2

Δεν υπάρχουν σχόλια