Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Tο κλίμα και η ψυχολογική ανάταση των παικτών κάνουν την διαφορά!» (video)

Στην κάμερα του panionianea.gr μίλησε ο Μιχάλης Καβαλιέρης

Στην κάμερα του panionianea.gr μίλησε ο Μιχάλης Καβαλιέρης

, μετά το νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι του Ιστορικού με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Ο συνεργάτης του Περικλή Παπαπαναγή στον πάγκο του Πανιωνίου αναφέρθηκε τόσο στην σημαντική επικράτηση της ομάδας, όσο και στο την ψυχολογογική ανάταση των ποδοσφαιριστών του Ιστορικού.

Επίσης, δεν παρέλειψε να κάνει ειδική μνεία στον κόσμο του συλλόγου, που και στην Επίδαυρο ήταν δυναμικά εκεί και αποτέλεσε τον 12ο παίκτης της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το παιχνίδι: "Ήταν ένα πολύ κομβικό παιχνίδι, δεδομένων και των γηπεδικών συνθηκών. Εμείς είμαστε συνηθισμενοι να παίζουμε σε ένα γήπεδο κανονικών διαστάσεσων, της Νέας Σμύρνης, που είναι ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας και κληθήκαμε να παίξουμε σε ένα γήπεδο που δεν ανταποκρίνεται σε συνθήκες επαγγελματικών κατηγοριών. Τα παιδιά έδειξαν πάθος, διάθεση και ήρθε αυτή η συμαντική νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Αρχίσαμε ένα σερί, θα προσπαθήσουμε να το διευρύνουμε και μέρα με τη μέρα θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε την απόδοση μας".

Για το τι άλλαξε το νέο τεχνικό τιμ και η ομάδα παρουσιάζεται πολύ βελτιωμένη: "Συνήθως αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το κλίμα, η ψυχολογική ανάταση των παικτών, να πιστέψουν στις δυνατότητες τους και να πιστέψουν στην ομάδα. Αυτό νομίζω είναι το βασικό που έχουμε αλλάξει μέχρι τώρα και πάνω εκεί θέλουμε να χτίσουμε".

Για την στήριξη και την παρουσία του κόσμου: "Ο κόσμος του Πανιωνίου είναι τεράστια βοήθεια, ειδικά για τα νέα παιδιά. Βοηθάει στο να καταλάβουν τι σημαίνει Πανιώνιος. Είναι καλή η ιστορία, αλλά είναι άλλο να το ζεις. Αυτά τα παιδιά παίζουν σε κάθε έδρα σαν να παίζουν στο γήπεδο τους και αυτό σίγουρα τους δίνει μεγάλη δύναμη για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του παιχνιδιού".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Μ. ΚΑΒΑΛΙΕΡΗ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρς - Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια