Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλαϊτζής στα panionianea.gr: «Aιφνιδιάσαμε την Βάσας, εκπληκτικοί οι φίλαθλοι μας»

Στα panionianea.gr μίλησε ο παίκτης της ομάδας Πόλο του Ιστορικού, Γιώργος Καλαϊτζής , για την μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί της Βάσας

Στα panionianea.gr μίλησε ο παίκτης της ομάδας Πόλο του Ιστορικού, Γιώργος Καλαϊτζής, για την μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί της Βάσας, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του Euro Cup.

Ο έμπειρος αθλητής ανέφερε -μεταξύ άλλων- πόσο ισχυρή ομάδα είναι η Βάσας, ενώ στάθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα του Πανιωνίου στο παιχνίδι, έχοντας και την βοήθεια του κόσμου του, αιφνιδιάζοντας έτσι τους Ούγγρους: 

"Σίγουρα η Βάσας είναι μία ομάδα που από την αρχή της χρονιάς δημιουργήθηκε για να κατακτήσει το Euro Cup. Είχε διαφορετικούς στόχους από εμάς, πολύ μεγαλύτερο μπάτζερ και πιο έμπειρους παίκτες. Εμείς για φέτος ίσως κάναμε το καλύτερο πρώτο οκτάλεπτο και καλύτερο πρώτο ημίχρονο συνολικά στη χρονιά. Τους αιφνιδιάσαμε και φυσικά βοήθησε και ο κόσμος σε αυτό, μας έδωσε την έξτρα ώθηση. Η τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη σίγουρα μας επηρέασε, ήταν κάτι πολυ στενάχωρο. Και μέχρι λίγη ώρα πριν το ματς δεν ξέραμε αν θα παίξουμε τελικά. Βέβαια, επειδη η Βάσας είχε έρθει από την Δευτέρα δεν γινόταν να μην γίνει το ματς. Ευτυχώς αγωνιστικά μπήκαμε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και πήραμε μια διαφορά 2-3 γκολ που διατηρίσαμε στο ημίχρονο".

Εν συνεχεία ο παίκτης του Ιστορικού τόνισε: 

"Ίσως φοβηθήκαμε λίγο το παιχνίδι στη συνέχεια, είχαμε την διαφορά των γκολ και ρίξαμε τον ρυθμό. Αυτό έδωσε την δυνατότητα στην Βάσας, μία πολύ ποιοτική ομάδα, να περάσει εκείνη μπροστά στο σκορ. Ένα καρθοριστικό σημείο ήταν όταν ακυρώθηκε το πεντακάθαρο γκολ του Μουρατίδη. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και με τον κόσμο στο πλευρό μας και στο τελευταίο λεπτό ανατρέψαμε το σκορ. Σίγουρα το ένα γκολ διαφορά δεν είναι μαξιλαράκι ασφαλείας, όλα θα κριθούν εκεί, στην Ουγγαρία!".

Για τον επαναληπτικό αγώνα της Ουγγαρίας, ο Γιώργος Καλαϊτζής ανέφερε: 

"Θα πρέπει να μπούμε με την ίδια λογική στο παιχνίδι, καθώς οι Ούγγροι θα είναι περισσότερο διαβασμένοι. Στην έδρα τους θα παίξουν πολύ πιο δυνατά, θα πρέπει εμείς να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στον τελικό".

Τέλος, δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στην τρομερή παρουσία του κόσμου του Πανιωνίου, που γέμισε το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης: 

"Ίσως η πιο εκπληκτική ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι φίλαθλοι μας τα τελευταία δύο χρόνια. Σε μία δύσκολη μέρα λόγω της τραγωδίας. Τι να πω, ήταν πραγματικά εκπληκτικοί και ο παίκτης παραπάνω για εμάς όποτε παίζουμε στην έδρα μας. Μακάρι αν μπορέσουν να μας ακολουθήσον κάποιοι και στην Βουδαπέστη, να έχουμε την στήριξη του κόσμου και εκεί. Μακάρι να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια