Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κωνσταντίνος και Νόνι Λίμα στην κάμερα του panionianea.gr (video)

Ο Κωνσταντίνος Λίμα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ "κλείδωσε" τη νίκη του Ιστορικού στη Νέα Επίδαυρο

Ο Κωνσταντίνος Λίμα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ "κλείδωσε" τη νίκη του Ιστορικού στη Νέα Επίδαυρο, κάνοντας πολύ χαρούμενους τους φίλους της ομάδας, αλλά και τον πατέρα του, Νόνι.

Μετά το τέλος του ματς πατέρας και γιος Λίμα μίλησαν στην κάμερα του panionianea.gr, τόσο για την ιδιαίτερη στιγμή του γκολ που πέτυχε ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, όσο και για το νικηφόρο σερί των τελευταίων τριών αγώνων της ομάδας.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν στη συνέχεια του πρωταθλήματους και του μοναδικού στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπαν...

Για το γκολ που σημείωσε ο Κωνσταντίνος και ένας ακόμη Λίμα, μετά τον Νόνι, γράφτηκε στην ιστορία των σκόρερ του Πανιωνίου.

Κ.Λ.: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Προφανώς και δεν μπορώ να φτάσω τον πατέρα μου στην ιστορία που έχει αφήσει, αλλά ελπίζω και εγώ με το χεράκι μου να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα για να καταφέρουμε το καλύτερο".

Ν.Λ.: "Είναι χαρά μου που είδα τον γιό μου να βάζει ένα τέτοιο γκολ, φανταστικό γκολ, μπράβο του. Είμαστε εδώ για τον Πανιώνιο. Θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Σκόπος είναι πετύχουμε τον στόχο μας"

Για το "3Χ3" του Πανιωνίου και την καλύτερη εικόνα της ομάδας.

Κ.Λ.: "Έχουμε μία συνοχή. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να προχωρήσει η ομάδα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Φοίνικα. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας να πετύχουμε το ίδιο".

Ν.Λ.: "Θέλω να πω ένα μπράβο στην ομάδα, γιατί αυτή τη στιγμή κατάφερε να πάρει τις νίκες που έπρεπε. Πιστεύω η συνέχεια θα είναι καλυτερη για εμάς, γιατί βλέπουμε πως η ομάδα δίνει το καλύτερη εαυτό της"

Για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν και το ματς με την Μύκονο στη συνέχεια.

Κ.Λ.: "Μακάρι να κάνουμε το δύο στα δύο να πάμε με άλλη ψυχολογία στην Μύκονο και στο τέλος να τερματίσουμε στην πρώτη θέση".

Ν.Λ.: "Αυτός είναι ο σκοπός της ομάδας. Με υπομονή και τον τρόπο που παίζει η ομάδα πιστεύω να φτάσει στον στόχο που έχουμε μπροστά μας".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρς - Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια