Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το «ευχαριστώ» του Πανιωνίου στον Φοίνικα και η «περηφάνια» για την συμπεριφορά του κόσμου της oμάδας!

Τις ευχαριστίες του προς την διοίκηση του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου για την φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα και τον κόσμο του Ιστορικού

Τις ευχαριστίες του προς την διοίκηση του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου για την φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα και τον κόσμο του Ιστορικού εξέφρασε ο Πανιώνιος με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Παράλληλα οι κυανέρυθροι έκαναν ειδική αναφορά στην κοσμιοτάτη συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι μετα το τέλος του αγώνα καθάρισαν τους χώρους στους οποίους φιλοξενήθηκαν. 

Αναλυτικά: 

"Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και στο πρόσωπο του προέδρου της Σώζων Λαμπριανού για την υποδειγματική φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή μας και τους εκατοντάδες φιλάθλους μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πάντα θα προσφέρει τον σεβασμό σε οποιαδήποτε ομάδα του τον ανταποδίδει, ανεξάρτητα την κατηγορία που αγωνίζεται.

Το ίδιο έκανε ο κόσμος μας, κάνοντας μας περήφανους μία ακόμα φορά, όταν μετά το τέλος του αγώνα ζήτησαν από το προσωπικό των γηπεδούχων σακούλες ώστε να καθαρίσουν το τμήμα του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου που είχαν τοποθετηθεί με σκοπό να τον αφήσουν πεντακάθαρο όπως τον βρήκαν. (ενδεικτικά η φωτογραφία με μια από τις πολλές σακούλες που γέμισαν)."

Δεν υπάρχουν σχόλια