Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιoς... πέντε αστέρων!

Ένας εξαιρετικός Πανιώνιος επιβλήθηκε άνετα με 5-0 του Πανγυθεατικού στη Νέα Σμύρνη

Ένας εξαιρετικός Πανιώνιος επιβλήθηκε άνετα με 5-0 του Πανγυθεατικού στη Νέα Σμύρνη, έφτασε τους 46 βαθμούς και συνχίζει στην κορυφή του 4ου ομίλου μαζί με Ρόδο και Αιολικό.

Η ομάδα του Περικλή Παπαπναγή ήταν ισωπεδωτική επιθετικά, σκόραρε πέντε τέρματα, είχε δοκάρι, είχε αμέτρητες ευκαιρίς και έδειξε ξανά πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Φοβερή ατμόσφαιρα από τους Πάνθηρες, οι οποίοι γέμισαν την Θύρα 3 και με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση τους, φιλοξένησαν στην κερδκίδα τους μεγάλη αντιπροσωπεία από τους Holmesdale Fanatics της Κρίσταλ Πάλας και οργανωμένων οπαδών της Τζένοα, με τους οποίους έχουν αδελφοποιημενες σχέσεις!

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος έπαιξε ουσιαστικά... μονότερμα τον αντίπαλο του, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να πατήσει πολλές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Μπρέγκου, Σέχου και Πίσπας απείλησαν την εστία του Καβαλιώτη, όμως ο Λίμα ήταν εκείνος που... ξεκλέιδωσε την αντίπαλη εστία. Ο αριστερός μπακ-χαφ του Πανιωνίου με ένα εξαρετικό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καβαλιώτη και έδωσε το προβάδισμα στον Ιστορικό στο 28ο λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανέρυθροι ανέβασαν πολύ την απόδοση τους, έφτιαξαν πολλές ακόμα ευκαιρίας και σημείωσαν τέσσερα ακόμα τέρματα!

Στο 56' ο Μίχος από κοντά έκανε το 2-0, ο Σέχου με πλασέ στο 82' το 3-0, το τέταρτο γκολ σημείωσε ο Τσιμπόκας με κεφαλιά στο 91' και στο 93' ο Διονέλλης με δική του κεφαλιά έγραψε το τελικό 5-0.

Ο Τσιμπόκας, μάλιστα, στο 77' είχε και δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 90' δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά, καθώς αμυντικός του Πανγυθεατικού έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή.

Τελικό σκορ 5-0 και πλέον άπαντες στον Πανιώνιο σκέφτονται το σημαντικό ματς που ακολουθεί, εκτός έδρας με την Μύκονο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Π. Παπαπαναγής): Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Ξυγκόρος, Μίχος, Μπρέγκου (60' Τσιμπόκας), Γκίνο (79' Παπαδάκης), Μούντριχας (60' Γροντής), Λίμα, Σέχου, Πίσπας (69' Τσίπρας), Πριόνας (69' Διονέλλης)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια