Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εκτός με κάρτες ο Γκότοβoς

Στο τελικό της στάδιο έχει μπει η προετοιμασία του Πανιωνίου για το κυριακάτικο (26/03, 16:00) εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανγυθεατικό.

Στο τελικό της στάδιο έχει μπει η προετοιμασία του Πανιωνίου για το κυριακάτικο (26/03, 16:00) εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανγυθεατικό.

Ο Ιστορικός προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και στο προσεχές ματς της Νέας Σμύρνης κόντρα στην τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Για την εν λόγω αναμέτρηση ο coach Παπαπαναγής δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βαγγέλη Γκότοβου που απέναντι στον Πανηλειακό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ εκτός θα είναι και ο επίσης τιμωρημένος Γιώργος Καλύβας.

Αντίθετα, ο Σέχου ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ στην αποστολή είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και ο Διονέλλης που έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις. Όσον αφορά τον Γεωργούση και αυτός ακολουθεί μέρος του προγράμματος, αλλά απ' ότι φαίνεται δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή για την Κυριακή.

Όπως καταλαβαίνει κανείς το πρόβλημα εστιάζεται στο κέντρο της άμυνας, όπου ο μόνος "καθαρόαιμος" στόπερ που είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Πανγυθεατικός είναι ο Μίχος. Έτσι, ο Παπαπαναγής θα κληθεί να κάνει... αλχημείες, για να καλύψει τις απουσίες των Καλύβα, Γκότοβου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια