Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όμoρφη Πανιώνια Kυριακή!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Αν κάποιος βρισκόταν τυχαία χθες στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, προφανώς και θα νόμιζε πως διεξάγεται ένας σημαντικός αγώνας για την Super League. 

Ο λόγος; Οι περίπου 4.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες και φυσικά η συγκλονιστική εικόνα της κατάμεστης και δυναμικής Θύρας 3. 

Οι Πάνθηρες, που φέτος συμπληρώνουν 40 χρόνια ζωής, έστησαν το δικό τους ξεχωριστό πάρτι και μάλιστα το "παρών" έδωσαν και περισσότεροι από 100 φιλοξενούμενοι τους, οι Holmesdale Fanatics της Κρίσταλ Πάλας και oργανωμένοι οπαδοί της Τζένοα. Όλοι μαζί έγιναν "ένα" και πραγματικά η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν ήταν μαγική!

Μία εικόνα που θύμιζε παλιότερες ένδοξες στιγμές στον "Ναό", όμως για την ιστορία, ο Πανιώνιος έπαιζε ένα ακόμα παιχνίδι Γ' Εθνικής και μάλιστα απέναντι στον τελευταίο του 4ου ομίλου, τον Πανγυθεατικό. 

Από το 1983 η λέξη "Πάνθηρας" έχει γίνει συνώνυμο με την λέξη "Πανιώνιος" και είμαι σίγουρος πως για πάρα πολλά χρόνια ακόμα οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού θα αποτελούν την δύναμη και την "ασπίδα" του Συλλόγου!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είδαμε ξανά έναν Πανιώνιο ισοπεδωτικό στον αγωνιστικό χώρο. Πέτυχε πέντε τέρματα, δημιούργησε αμέτρητες ευκαιρίες, είχε ένα δοκάρι, ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ποτέ από τον αντίπαλο του και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. 

Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική νίκη του Ιστορικού. Η ομάδα βρίσκει καλό αγωνιστικό ρυθμό, ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και το βασικό είναι πως πλέον ξέρει και πως να παίρνει αυτό που δικαιούται.

Ο αγώνας κόντρα στον συμπαθέστατο Πανγυθεατικό δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική, καθώς η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανώς πολύ μεγάλη.

Ο Περικλής Παπαπαναγής από ένα σημείο και μετά έκανε και διαχείριση των παικτών του. Ξεκούρασε κάποιους που είχαν τρέξει πολύ στο ματς, φρεσκαρε την ομάδα, ενόψει φυσικά και του πολύ σημαντικού εκτός έδρας παιχνιδιού που ακολουθεί με την Μύκονο. 

Το ματς στο νησί των ανέμων αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο, όχι μόνο λόγω της καλής ομάδας που διαθέτει η Μύκονος, αλλά και του ιδιαίτερου γηπέδου στο νησί. Ο πλαστικός χλοοτάπητας και κυρίως ο δυνατός αέρας που συνήθως υπάρχει εκεί δυσκολεύει πολύ τις ομάδες που θέλουν να παίζουν με την μπάλα κάτω. 

Όπως και να έχει ο Πανιώνιος θα παίξει και σε αυτό το ματς στοχεύοντας μόνο στο "τρίποντο", προκειμένου να κάνει ένα ακόμα καθοριστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου του.

Φυσικά και στην Μύκονο ο Ιστορικός δεν θα αγωνιστεί μόνος του. Ο κόσμος του συλλόγου ήδη δείχνει έντονο ενδιαφέρον για να κάνει το ταξίδι και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας του Περικλή Παπαπανάγη...

ΥΓ: Και η δευτερη τηλεοπτική μετάδοση από τα panionianea.gr συνδυάστηκε με όμορφο θέαμα και νίκη του Ιστορικού. Όπως είχα γράψει μετά το ματς με τον Πανηλειακό, από μετάδοση σε μετάδοση θα γινόμαστε και συνολικά καλύτεροι. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό, το επόμενο θα είναι ακόμα πιο καλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια