Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Mία μάχη για τέσσερις!

Ο 4ος όμιλος της Γ' Εθνικής φαίνεται να είναι ίσως ο πιο αμφίρροπος, καθώς τέσσερις ομάδες διεκδικούν την πρώτη θέση και την άνοδο.

Ο 4ος όμιλος της Γ' Εθνικής φαίνεται να είναι ίσως ο πιο αμφίρροπος, καθώς τέσσερις ομάδες διεκδικούν την πρώτη θέση και την άνοδο.

Πολλοί περίμεναν στην αρχή ότι ο Πανιώνιος και η Ρόδος θα διεκδικήσουν την άνοδο μέχρι τέλους.  Όμως η πορεία του πρωταθλήματος έδειξε ότι και ο Αιολικός και η Μύκονος είναι ομάδες που κοιτάζουν ψηλά και μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο. 

Παρακολουθούμε έναν όμιλο πολύ ανταγωνιστικό όπου κάθε ομάδα μπορεί να χάσει βαθμούς παντού και τα πράγματα στη βαθμολογία είναι πολύ ρευστά και αλλάζουν συνεχώς.

Για παράδειγμα, πριν την προηγούμενη αγωνιστική ο Πανιώνιος  βρισκόταν έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή και τώρα έπειτα από τη μεγάλη νίκη της Ρόδου επί του Αιολικού και τη δική του επικράτηση στην Γαστούνη επι του τοπικού Αίαντα μείωσε στους τρεις τη διαφορά του από την κορυφή.Μια διαφορά που τουλάχιστον με την Ρόδο μπορεί να εκμηδενιστεί αν στον αγώνα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη την κερδίσει.

Παρατηρούμε λοιπόν ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξει ισοβαθμία ή ισοβαθμίες στην κορυφή αυτού του ομίλου. Ήδη τρείς ομάδες βρίσκονται στην κορυφή ισοβαθμώντας στους 37 βαθμούς με τον Πανιώνιο να βρίσκεται στους 34. Για να δούμε ποια ομάδα έχει προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας πρέπει να εξετάσουμε τα αποτελέσματα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.


Τα αποτελέσματα:
Ρόδος - Πανιώνιος 1-0
Μύκονος Αιολικός 1-0

Αιολικός - Ρόδος 2-1
Πανιώνιος - Μύκονος 1-1

Πανιώνιος Αιολικός 1-1
Μύκονος - Ρόδος 3-0

Ρόδος - Αιολικός 2-1

Και εκκρεμούν ακόμα τα παιχνίδια:
Μύκονος - Πανιώνιος
Αιολικός - Μύκονος
Ρόδος - Μύκονος
Αιολικός - Πανιώνιος

Βαθμολογία:
Μύκονος 7 (5 - 1)
Ρόδος 6 ( 4 - 6)
Αιολικός 4 ( 4 - 6)
Πανιώνιος 2 ( 2 - 3)

Βλέπουμε λοιπόν ότι βάση των μεταξύ τους παιχνιδιών η Μύκονος μέχρι στιγμής κερδίζει σε πιθανή ισοβαθμία γιατί στα μεταξύ του παιχνίδια έχει περισσότερους βαθμούς. Όμως μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχει να δώσει σημαντικά παιχνίδια στην έδρα του Αιολικού και της Ρόδου.

Η συνολική βαθμολογία: 

  1. Αιολικός 37
  2. Ρόδος 37
  3. ΑΕ Μυκόνου 37
  4. Πανιώνιος 34

Ο Πανιώνιος είναι αναγκαίο με αφετηρία τον αγώνα του Σαββάτου με τη Ρόδο στη Νέα Σμύρνη, να ξεκινήσει να κερδίζει μεγάλα και κρίσιμα παιχνίδια γιατί όσο δεν το κάνει και μακριά από τη κορυφή μένει και υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία. Το σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα θα έχει μεγάλη αγωνία και πολλές συγκινήσεις μέχρι το τέλος του.

Επιμέλεια: Θανάσης Σχοινάς

Δεν υπάρχουν σχόλια