Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Mπάσκετ Γυναικών: Ισοφάρισε ο Πορφύρας, στον Πειραιά η παραμονή

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού δε κατάφερε να νικήσει τον Πορφύρα ούτε στο δεύτερο παιχνίδι για την Β φάση των play out στην Α2.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού δε κατάφερε να νικήσει τον Πορφύρα ούτε στο δεύτερο παιχνίδι για την Β φάση των play out στην Α2.Οι κυανέρυθρες ηττήθηκαν με μόλις ένα καλάθι, με σκορ 48-50 μέσα στο κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας" από την πειραϊκή ομάδα.

Ο Πορφύρας ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και πλέον, το τρίτο παιχνίδι θα κρίνει τα πάντα, με τον Ιστορικό να μην έχει πλέον άλλο περιθώριο από το να πάρει τη νίκη ώστε να μην μπει στη Γ φάση των playout όπου θα αντιμετωπίσει την ηττημένη ομάδα από τον 2ο Όμιλο για να μείνει στην κατηγορία.

Πανιώνιος ΓΣΣ – ΑΟΦ Πορφύρας 48-50

  • Διαιτητές: Ανδρεόπουλος, Γέρος
  • Δεκάλεπτα: 11-14, 20-23, 28-30, 48-50
  • Πανιώνιος ΓΣΣ ( Παπαζαφειρόπουλος , Κωνσταντώνης): Κριτσιδήμα 6, Πλώτα 5, Καμπισιούλη, Γραμματικού 1, Μαγγίνα 13, Μπιλλή, Στεφανίδου 11(3), Χατζηνικολή 3, Παντοπούλου 9(3), Ανδρονικίδου.
  • ΑΟΦ Πορφύρας (Οικονομόπουλος, Αντωνοπούλου): Μπαλαμπάνη 9(2), Μεγαλούδη 2, Μπουκουβάλα, Ρουμπελάκη 3, Μπατσιά 3, Παρθένη, Μαργαρίτη, Κοντραφούρη 4, Ευμορφοπούλου 11(1), Αρχαγγελίδη, Τσιλιμπάρη 11, Βρακά 7(2).

Δεν υπάρχουν σχόλια