Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Kυανέρυθρη παράσταση στην Eπίδαυρο

Η Την τρίτη του διαδοχική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Την τρίτη του διαδοχική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Η ομάδα του Περικλή Παπαπανάγη είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλη την διαρκειας της αναμέτρησης, είχε τις ευκαιρίες, σημείωσε δύο τέρματα και έφτασε δίκαια στην επικράτηση.

Σκόρερ για τον Ιστορικό οι Γκότοβος και Λίμα, με τους κυανέρυθρους να έχουν στο πλευρό τους περισσότερους από 200 οπαδούς τους.

Πλέον, μετά από 19 αγωνιστικές, ο Πανιώνιος βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μύκονο και ισοβαθμεί στους 40 βαθμούς με Ρόδο και Αιολικό.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος στο πρώτο 45λεπτο ήταν καλύτερος από τον Φοίνικα, έχοντας την κατοχή της μπάλας, όμως η αμυντική διάταξη των γηπεδούχων δεν του επέτρεψε να φτάσει πολλές φορές με αξιώσεις προς την αντίπαλη εστία.

Στο 11' ο Ιστορικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Σέχου με εκπληκτική κάθετη πάσα έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Τσιμπόκα, όμως η προσπάθεια του να περάσει τον τερματοφυλακα δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Το γκολ τελικά για τον Πανιώνιο ήρθε στο 43ο λεπτο, με τον Γροντή να κάνει την συρτή σέντρα και τον Γκότοβο με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 52' λίγο έλειψε να έρθει και το δεύτερο γκολ. Αρχικά το σουτ του Τσιμποκα από πολύ καλή θέση κόντραρε σε πόδια αμυνόμενου, την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γροντή, ενώ το τρίτο κυανέρυθρο σουτ στην ίδια φάση, αυτό από τον Πριόνα, πέρασε άουτ!

Στο 77' ο Λίμα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα αφο αριστερό "παραθυράκι" της εστίας του Φοίνικα, κάνοντας το 2-0 για τον Πανιώνιο!

Στο 86' λίγο έλειψε να σημειώσει και τρίτο τέρμα ο Ιστορικός. Ο Τσίπρας βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ, με το πλασέ του να περνάει λίγο πάνω από την εστία.

Να σημειωθεί πως ο Φοίνικας ολοκλήρωσε το ματς στα τελευυταία λεπτά με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γκουριώτη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αντωνόπουλος, Λίμα, Πριόνας (73' Ξυγκόρος), Καλύβας, Γκότοβος, Μίχος, Μπρέγκου (85' Μούντριχας), Γκινο, Γροντής (73' Πίσπας), Σέχου (88' Κουφουδάκης), Τσιμπόκας (85' Τσίπρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια