Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Hττα με ανατροπή για τα κορίτσια του Ιστορικού

Τον ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε η ομάδα Πόλο γυναικών του Πανιωνίου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης

Τον ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε η ομάδα Πόλο γυναικών του Πανιωνίου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Εκεί γνώρισε την ήττα με 9-7.

Ο Πανιώνιος είχε καλή παρουσία προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο με 0-2 σκορ. Μέχρι το τέταρτο οκτάλεπτο βρισκόταν ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ ενώ στο τέταρτο οκτάλεπτο απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ της Αν. Λούδη που έκανε το 7-5. 

5.44 έμεναν για τη λήξη του παιχνιδιού και όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Πανιωνίου είχε το πρώτο λόγο για τη νίκη. Όμως στο Πόλο αυτός ο χρόνος είναι πολύς και ικανός να φέρει τα πάνω κάτω. 

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση όπου ο ΠΑΟΚ έκανε ένα σερί 4-0, έφερε τούμπα την αναμέτρηση και πήρε τη νίκη με σκορ 9-7. 

Καθοριστικές με τα τέρματα που πέτυχαν για τον Δικέφαλο του Βορρά ήταν η Πουστινίκοβα και η Ηρώ Καρυπίδου.

Ήττα σοκ για τον Πανιώνιο που τον διατηρεί στην 6η θέση με 33 βαθμούς χάνοντας έτσι λίγο έδαφος στη διεκδίκηση της 5ης θέσης.

Τα οκτάλεπτα: 0-2 ,3-1, 2-2, 4-2

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα  4, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μελίνα 1 , Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 1 , Ντόνα-Τσιάκα, Νιαρχάκου , Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Μήτσου, Κάσεϊ 1, Ιφιγένεια Μαυρωτά , Μπογκατσένκο 1, Κοτσάφτη , Μαστρόκαλλου,  Θωμοπούλου, Ευαγγελία Λούδη 2, Κώτσια 1, Αναστασία Λούδη 2, Δήμητρα Παπαναστασίου , Ανθία Παπαναστασίου, Λυδία Μαυρωτά.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Δασκαλοπούλου

Επιμέλεια: Θανάσης Σχοινάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια