Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέρασε νικηφόρα από τη Γαστούνη και έμεινε... ζωντανός!

Στις νίκες επέστρεψε ο Πανιώνιος που επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Αίαντα Γαστούνης, για την 17η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Στις νίκες επέστρεψε ο Πανιώνιος που επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Αίαντα Γαστούνης, για την 17η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Οι κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους, αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκαν δύο από τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και πέρασαν νικηφόρα από μία ιδιαίτερα δύσκολη έδρα.

Σκόρερ για τον Ιστορικό οι Μίχος και Σέχου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για μία ακόμα φορά, σε ένα ακόμα γήπεδο, οι παίκτες του Ιστορικού δεν ήταν μόνοι, καθώς είχαν την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων τους που έκαναν το μακρινό ταξίδι.

Με αυτό το "τρίπονο" ο Πανιώνιος παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της κορυφής, με το εντός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την Ρόδο να είναι πάρα πολύ σημαντικό.

To παιχνίδι

Με σύστημα 3-5-2 παρέταξε την ομάδα ο Περικλής Παπαπαναγής, με τον Γκότοβο να επανέρχεται στην δράση και να παίρνει κατυθείαν θέση βασικού. Στο αρχικό σχήμα βρέθηκε και ο Σέχου, ο οποίος είχε στο πλευρό του στην επίθεση τον Πίσπα.

Ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στον... κακό αγωνιστικό χώρο, είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Η πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία ήρθε στο 28', όταν μετά από σέντρα του Καρδάμη, ο Διονέλλης έκανε την κεφαλιά, με τον Βίλλιο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Καλύβας έκανε το σουτ μέσα και δεξιά της περιοχής, με την μπάλα να φέυγει άουτ.

Στο 43' ο Μπρέγκου έκανε ένα καλό σουτ στη κίνηση, με την μπάλα όμως να χτυπάει σε κεφάλι αμυντικού του Αίαντα και να φεύγει κόρνερ. 

Αυτό το κόρνερ εκτελέστηκε από τα αριστερά με τον Καρδάμη, ο Μίχος έκανε πολύ ωραίο άλμα και με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του δευτέρου δοκαριού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0 του Ιστορικού στο 44'! 

Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την εμφάνιση της η έντονη βροχόπτωση, η οποία σε συνδυασμό και με την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δυσκόλεψε περισσότερο τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Στο 57' o Δημήτρης Γροντής από καλή θέση σούταρε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Σέχου ένα λεπτό αργότερα.

Οι γηπεδούχοι για πρώτη φορά στο ματς απείλησαν στο 72'. Ο Καρδάρης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Αντωνόπουλο να αντιδράει σωστά και να κρατάει το "μηδέν" στην εστία του.

Στο 77' ο Τριανταφυλλόπουλος ανέτρεψε από πίσω τον Τσιμπόκα λίγο πριν πατήσει περιοχή ο παίκτης του Πανιωνίου. Ο διαιτητής σωστά του έδωσε κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η δεύτερη και έτσι ο Αίαντας στα τελευταία 13 λεπτά αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο.

Η ομάδα του Παπαπαναγή άμεσα κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό προβάδισμα και στο 81' ο Σέχου με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2 και ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη του Ιστορικού! 

Στις καθυστερήσεις ο Πριόνας λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο τέρμα για τον Πανιώνιο, όμως ο Βίλλιος δύσκολα με τα πόδια έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Τελικό σκορ το 0-2, με τους παίκτες του Πανιωνίου να επιστρέφουν στις νίκες, τον coach Παπαπαναγή να "γράφει" το πρώτο του κυανέρυθρο "τρίποντο" και τον Σέχου να σκοράρει για πρώτη φορά με τον Ιστορικό! 

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗ (Γαβριλόπουλος): Βίλλιος, Κουλούρης, Τσιρίκος, Καρδάρης, Βράμπι, Ρίλντι, Καράγιωργας, Τσιακοπιάκος, Βατσής, Πυρρής, Τριανταφυλλόπουλος, 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαπαναγής): Αντωνόπουλος, Μίχος, Καλύβας, Γκότοβος, Καρδάμης (84' Πριόνας), Διονέλλης (84' Λίμα), Γκίνο, Μπρέγκου (78' Τσίπρας), Γροντής (65' Τσιμπόκας), Πίσπας (64΄Μούντριχας), Σέχου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια