Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Bεργίνης: «Τώρα απαιτούνται υψηλότερο κίνητρο και μεγαλύτερη προσπάθεια»

Ο αρχηγός του  Πανιωνίου ,  Δημήτρης Βεργίνης , μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Κανονική Περίοδο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής

Ο αρχηγός του ΠανιωνίουΔημήτρης Βεργίνης, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Κανονική Περίοδο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και στον 2ο Όμιλο, δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια και τα PlayOffs που ακολουθούν μέσω των οποίων η ομάδα θα διεκδικήσει την άνοδο στην Elite League.

-Μπορούμε να πούμε ότι επετεύχθη ο πρώτος στόχος;

Εκείνο που μπορούμε να πούμε κατ’ αρχήν είναι ότι έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με το Αιγάλεω όπου θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ώστε να προσθέσουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Και δεν το λέω επειδή πρέπει να το πω. Το βασικό σε μια ομάδα είναι ο σεβασμός σε κάθε αντίπαλο μα πάνω απ’ όλα στους εαυτούς μας. Τώρα που πλησιάζουμε προς τα PlayOffs θα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι.

-Είναι αυτό που συνηθίζετε να λέτε ότι εξετάζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και στο χρόνο της;

Βεβαίως. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και φυσικά στο προπονητικό επιτελείο, για τη νίκη τους στην Ελευσίνα που εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά στη βαθμολογία. Ήμουν εκτός όπως και ο Στέλιος Χάλαρης και ζήσαμε έντονα τον αγώνα και την προσπάθειά τους. Θα συμφωνήσω ότι ήταν ένας από τους μικρούς στόχους που είχαμε θέσει μέχρι να φτάσουμε στο μεγάλο. Όμως δε μας εξασφαλίζει τίποτα.

Προς το παρόν έχουμε δύο αγώνες με το Αιγάλεω εντός και τον Δούκα εκτός πριν μπούμε στα PlayOffs. Κάθε πράγμα θα το εξετάσουμε στην ώρα του.

-Η εμπειρία που διαθέτετε οι περισσότεροι παίκτες θα είναι επιπλέον εφόδιο στη διαδρομή των PlayOffs;

Θα είναι σίγουρα, διότι μας βοηθά να καταλάβουμε ότι τώρα είναι η πιο απαιτητική περίοδος. Για όλους μας. Το κίνητρο πρέπει να είναι υψηλό και η προσπάθεια ακόμα μεγαλύτερη. Φανταστείτε ότι μένει ένα διάστημα 40-50 ημερών όπου θα κριθεί όλη μας η χρονιά. Αυτό δεν πρέπει να δημιουργεί πίεση αλλά να αποτελεί έξτρα κίνητρο για όλους μας. Και πιστεύω ότι έτσι θα λειτουργήσουμε.

Σε τελική ανάλυση, αυτό περιμέναμε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Γι’ αυτό ήρθαμε στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και σε αυτό το στόχο επικεντρωθήκαμε από την αρχή.

Προσωπικά, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μας αλλά και στον εαυτό μου. Από την αρχή της χρονιάς δουλεύουμε σκληρά, σεβόμαστε όλες τις ομάδες και ποτέ δε χαλαρώσαμε.

-Φυσικά το πλεονέκτημα έδρας σημαίνει ότι ο στόχος θα διεκδικηθεί με τον κόσμο στο γήπεδο

Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θέλει πολύ μια μεγάλη διάκριση. Η ομάδα μπάσκετ πάντα ήταν ένα ξεχωριστό κομμάτι στη διαδρομή ενός τόσο Ιστορικού Συλλόγου. Το γνωρίζουμε πολύ καλά εμείς οι κάπως… μεγαλύτεροι. Έχουμε πει πολλές φορές ότι τους θέλουμε κοντά μας. Έρχονται. Μας συμπαραστέκονται, μας βοηθούν, μας δείχνουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους. Και τους ευχαριστούμε.

Τι τους λέμε τώρα; Ότι φτάνουμε προς το τέλος. Και πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια, να δείξουμε ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μπορεί να είναι ΠΑΝΤΟΥ ο καλύτερος. Και στο γήπεδο και στην εξέδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια