Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ναι ρε ΠΑΝΙΩΝΑΡA!

Ο Ιστορικός με "χρυσό" σκόρερ τον Τσιμπόκα στις καθυστερήσεις πήρε αυτό που άξιζε κόντρα στην Ρόδο


Ο Ιστορικός με "χρυσό" σκόρερ τον Τσιμπόκα στις καθυστερήσεις πήρε αυτό που άξιζε κόντρα στην Ρόδο, επικράτησε με 1-0 και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στον έναν βαθμό! 

Οι κυανέρυθροι, πραγματοποιώντας ίσως την καλυτερη φετινή τους εμφάνιση, δικαιώθηκαν στο φινάλε του αγώνα, απέναντι σε μία ομάδα που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δικαιολογήσει την βαθμολογική της θέση!

Ο Πανιώνιος σε όλη τη διάρκεια του ματς ήταν πολύ καλύτερος, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος δικαιώθηκε για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε! 

Λυτρωτής ο Τσιμπόκας στο τέταρτυο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Πριόνας έκανε τη σέντρα σε μία από τις τελευταίες προσπάθειες για γκολ του Πανιωνίου, ο Σέχου «έσπασε» την μπάλα στα δεξιά και ο Τσιμπόκας μέσα από την περιοχή με έναν «κεραυνό» έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα της εστίας του -ανίκητου μέχρι τότε- Μανουσάκη, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στους 3.000 φίλους των κυανέρυθρων που έδωσαν δυναμικό "παρών" στο γήπεδο! 

Ο Ιστορικός στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ήταν "κυριάρχος", δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως η ανωτερότητα του δεν απέφερε καρπούς. 

Οι κυανέρυθροι έβγαλαν καλές τελικές ενέργειες με Μπρέγκου, Καλύβα και Διονέλλη, όμως ο Μανουσάκης τους είπε "όχι".

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ιστορικό ήρθε στο 21', όταν η κεφαλιά "ψαράκι" του Τσίπρα, βρήκε και πάλι τον τερματοφύλακα της Ρόδου να διώχνει  εντυπωσιακά σε κόρνερ!

Οι φιλοξενούμενοι, στην μοναδική τους αξιόλογη εκαιρία στο ματς, στο 33' λίγο έλειψε να σκοράρουν, κόντρα στην ροή του αγώνα. Μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Καμπά έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Γκότοβο και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην "επανάληψη" ο ρυθμός έπεσε μέχρι και το 70', όπου από εκείνο το σημείο και μετά oι κυανέρυθροι πίεσαν ξανά, για να πετύχουν το γκολ της νίκης.

Στο 73' ο Μανουσάκης έδιωξε το φάουλ του Μπρέγκου και στο επόμενο λεπτό ξανά ο τερματοφύλακας της Ρόδου είπε "όχι" πολύ δύσκολα στην κοντινή κεφαλιά του Σέχου.

Στο 78ο λεπτό ο Πανιώνιος απέκτησε το αριθμητικό πλεονέκτημα, όταν σε σουτ προς την εστία, ο Σουλάι ανέκοψε την πορεία της μπάλας με το χέρι, για να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα για δεύτερη φορά και να αποβληθεί. 

Οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεσή τους απέναντι στους παίκτες της Ρόδου, που πλέον είχαν αρχίσει να εγκαταλείπονται από τις δυνάμεις τους. Στο 80ο λεπτό ο Γκίνο εκτέλεσε άστοχα φάουλ, στο 87ο λεπτό ο Τσιμπόκας σούταρε με δύναμη, αλλά ο Μανουσάκης μπλόκαρε σταθερά, ενώ στο 89ο λεπτό λίγο έλειψε να σημειωθεί αυτογκόλ! 

Η λύτρωση για τον Πανιώνιο ήρθε στο 94ο λεπτό, με τον Τσιμπόκα να σκοράρει με υπέροχο σουτ και να στέλνει στα... ουράνια τους φίλους της ομάδας του! 

Μετά την επίτευξη του γκολ υπήρξε διακοπή διάρκειας περίπου οκτώ λεπτών, με τον διαιτητή Μόσχου να κάνει συστάσεις προς τους πάγκους. Με την επιστροφή στο παιχνίδι παίχθηκαν επιπλέον τρία λεπτά, στα οποία όμως η Ρόδος δεν μπόρεσε να απειλήσει. 

Από την άλλη, ο Πανιώνιος είχε άλλη μία καλή στιγμή στο 101ο λεπτό, όταν η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το σουτ του Τσιμπόκα. 

Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Μόσχου, που είχε άψογη διαιτησία, έφερε ανακούφιση στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, αλλά και έντονους πανηγυρισμούς στις εξέδρες.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαπαναγής): Αντωνόπουλος, Καρδάμης (83' Γροντής), Διονέλλης (83' Λίμα), Καλύβας, Μίχος, Μπρέγκου, Τσίπρας (62' Τσιμπόκας), Μούντριχας (76' Πίσπας), Σέχου, Γκότοβος (62' Πριόνας), Γκίνο

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Σκύβαλος): Μανουσάκης, Τρόκα, Νικολόπουλος, Μάγκας, Σουλάι, Βογιατζής, Γκέντες (63' Στεργίου), Τσούτσης (80' Κανταρτζής), Δούμτσης (76' Μουζακίτης), Καμπά (76' Τζουανάκης), Μπαρμπαρούσης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια