Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπάσκετ Aνδρών: Πανιώνια έξοδος μετά τη νίκη επί του Aιγάλεω! (photos)

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων και των αγώνων είχαν το βράδυ της Κυριακής (19/03) στον μπασκετικό Πανιώνιο.

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων και των αγώνων είχαν το βράδυ της Κυριακής (19/03) στον μπασκετικό Πανιώνιο.

Η διοίκηση και οι αθλητες της ομάδας βρέθηκαν στο "Sports Bar- Restaurant K11", το οποίο αποτελεί χορηγό του τμήματος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Πανιωνίου:

"Αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ ανδρών του Πανιώνιου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (18/3) μετά τον αγώνα με το Αιγάλεω, στο Sports Bar- Restaurant K11 που πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό των υποστηρικτών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Με επικεφαλής τους κ.κ. Θοδωρή Μικρόπουλο και Παναγιώτη Ηλιάδη, συγκροτήθηκε μια «ισχυρή κυανέρυθρη ομάδα» που είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον όμορφο και πρωτοποριακό χώρο του Κ11, που αναμένεται να γίνει το νέο στέκι των φιλάθλων και όχι μόνο.

Μάλιστα ο Γενικός Αρχηγός κι εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Φάνης Χριστοδούλου, παρέδωσε στην ιδιοκτήτρια του Κ11, κ.Κυβέλη Τσακίρη, μια φανέλα της Ομάδας την οποία είχαν υπογράψει όλοι οι παίκτες. Παρών στην όμορφη ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΒΡΑΔΙΑ και ο πατέρας της ιδιοκτήτριας, κ. Κωνσταντίνος Τσακίρης ο οποίος συζήτησε με όλα τα μέλη της ομάδας, σε χαλαρό κι εύθυμο τόνο.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα στηρίζει πάντα όσους βρίσκονται κοντά του και συνεισφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται."

Περισσότερες φωτογραφίες:





Δεν υπάρχουν σχόλια