Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη και 4η θέση για τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο ανδρών νικώντας με σκορ 17-13 τον ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο ανδρών νικώντας με σκορ 17-13 τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ γρήγορο ρυθμό, ένταση και πάθος, ο Ιστορικός ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα πετυχαίνοντας τρία σερί τέρματα έχοντας ως σκόρερ τους Παπάκο, Καπετανάκη και Νταλάπα. Σε 3-1 μείωσε ο Μιλάρντοβιτς ενώ το 4-1 για τον Πανιώνιο έκανε ο Γκιουβέτσης, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ έκανε την αντεπίθεση του σκοράροντας τρείς συνεχόμενες φορές με τους Κεχαλάρη, Χαραλαμπόπουλο και Κούπμαν ισοφαρίζοντας γρήγορα την αναμέτρηση. Ο Μπιτάτζε για τον Πανιώνιο με ωραίο γύρισμα από τη θέση του φουνταριστού σκόραρε ένα όμορφο γκολ και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Πανιωνίου. Όμως ο νεαρός ακραίος του ΠΑΟΚ Κεχαλάρης ήταν σε εξαιρετική κατάσταση στο συγκεκριμένο παιχνίδι και με τα γκολ του δεν άφηνε τον Πανιώνιο να ξεφύγει στο σκορ. Και στο γκολ του Μπιτάτζε είχε απάντηση και στο γκολ του Καπετανάκη φέρνοντας ξανά το ματς στα ίσα με 6-6, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεχαλάρης μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο ημίχρονο και έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ κάνοντας το 6-7. Όμως ο αρχηγός του Ιστορικού Αλέξανδρος Γούνας πήρε το "όπλο" του και με δύο γκολ επανέφερε το προβάδισμα στα χέρια των κυανέρυθρων. Ο Καπράγκος για τον ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 8-8. Όμως κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση του Πανιωνίου με τρία συνεχόμενα γκολ με εκτελεστές τους Σπούνερ, Γούνα, Καπετανάκη. Γκολ που του έδωσαν σημαντικό προβάδισμα. Ο Κεχαλάρης μείωσε σε 11-9, όμως ο Καλαϊτζής διατήρησε το προβάδισμα των τριών γκολ για τον Ιστορικό με το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε.

Το 4ο οκτάλεπτο ξεκίνησε πάλι με γκολ του Κεχαλάρη κάνοντας το 12-10, με τον Κοπελιάδη να απαντά για τον Ιστορικό, τον Κουγιούνη να απαντά στο γκολ του Κοπελιάδη, τον Καλαϊτζή να σκοράρει απαντώντας στο γκολ του Κουγιούνη και τον Κούπμαν με τη σειρά του να σκοράρει και να απαντά στο γκολ του Καλαϊτζή. Ένα πινγκ πονγκ τερμάτων ανάμεσα στις δύο ομάδες που δείχνει πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τη διάθεση που είχαν να παλέψουν μέχρι τέλους για αυτή. Κάπου εκεί όμως η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων φάνηκε με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει τρία σερί τέρματα και να καθαρίζει την υπόθεση νίκη. Σκόρερ οι Καπετανάκης, Κοπελιάδης και Γκιουβέτσης.Μάλιστα το γκολ του Κοπελιάδη για το 16-12 ήταν σπάνιας ομορφιάς γυριστό σουτ. Για τον ΠΑΟΚ απλά μείωσε σε 17-13 ο νεαρός Σάλεχ με ωραίο σουτ με το αριστερό.

Με αυτή του τη νίκη ο Πανιώνιος κατακτά την 4η θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στα Playoff.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-5, 6-3, 5-4

Πανιώνιος: Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 1, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Γούνας 3, Καπετανάκης 4, Σπούνερ 1, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελόπουλος

ΠΑΟΚ: Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 6, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν 2, Κουγιούνης 1, Αλειφτήρας, Σάλεχ Αλί 1, Λασκαρίδης

Επιμέλεια: Θανάσης Σχοινάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια