Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

4Χ4 ο Πανιώνιος και ανέβηκε στην κορυφή!

Την τέταρτη διαδοχική του νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, επικρατώντας άνετα με 3-0 του Πανηλειακού.

Την τέταρτη διαδοχική του νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, επικρατώντας άνετα με 3-0 του Πανηλειακού.

Με αυτή την επικράτηση ο Ιστορικός ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμος με Αιολικό και Ρόδο στους 43 βαθμούς.

Σκόρερ για τον Πανιώνιο οι Πίσπας (2) και Μπρέγκου. 

Μπροστά σε περίπου 2.500 φιλάθλους της, η ομάδα του Π. Παπαπαναγή επιβλήθηκε άνετα με 3-0 του Πανηλειακού, έχοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ.

Στο 21ο λεπτό οι κυανέρυθροι έφτασαν μια... ανάσα από το γκολ, όταν ο Λίμα έκανε τη σέντρα και ο Μούντριχας με κεφαλιά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι. Αφού πρώτα απώλεσε άλλες δύο με τρεις καλές περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσε να έχει προηγηθεί, ο Πανιώνιος πήρε το προβάδισμα στο 32ο λεπτό όταν ο Μούντριχας βρέθηκε μόνος από την αριστερή πτέρυγα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, έκανε το γύρισμα και ο Μπρέγκου από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήρθε το δεύτερο γκολ για τους κυανέρυθρους, οι οποίοι επί της ουσίας «κλείδωσαν» το «τρίποντο». Μετά από κόντρες ο Πίσπας μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 2-0, ενόψει ενός δευτέρου ημιχρόνου που έδειχνε να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα, εξαιτίας και της αδυναμίας των αντιπάλων να φανούν απειλητικοί.

Στο 53ο λεπτό οι γηπεδούχοι εδραίωσαν το προβάδισμά τους, με τον Γκίνο να κάνει την ασίστ και τον Πίσπα να σκοράρει με σκαφτό πλασέ για το 3-0.

Ο Πανιώνιος εξακολούθησε να έχει την υπεροχή και να δημιουργεί ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να διευρύνει περαιτέρω την επικράτησή του. Το τριπλό σφύριγμα του Αλαφογιάννη βρήκε τους ποδοσφαιριστές να δέχονται το θερμό χειροκρότημα από την εξέδρα και να στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανγυθεατικό.

Διαιτητές: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας), Κουλοχέρης-Κορωνιάς (Ανατολικής Αττικής)


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Περικλής Παπαπαναγής): Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Λίμα, Ξυγκόρος (46' Πριόνας), Μίχος, Μπρέγκου, Πίσπας (57' Γρόντης), Μούντριχας (72' Γκέτσι), Γκίνο, Γκότοβος (72' Μερτύρης), Τσιμπόκας (57' Τσίπρας)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Τρυφωνόπουλος): Καρακίτσος, Γαλανόπουλος, Διαμαντόπουλος (87' Αράπι), Μάρκου, Δ. Τσίγκρηλας, Δημάκης, Μπάλλας, Καλομοίρης (78' Γιασίν), Π. Τσίγκρηλας (87' Θεοδωρακόπουλος), Λούσκος (78' Ντοματάς), Ονγουσόνγιε (55' Αλ Μπασσάμ).
Περισσότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια