Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαπαναγής o... εκλεκτός!

Κοντά στον αντακαταστάτη του Νίκου Κούστα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας φαίνεται πως βρίσκεται ο Πανιώνιος.

Κοντά στον αντακαταστάτη του Νίκου Κούστα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας φαίνεται πως βρίσκεται ο Πανιώνιος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η διοίκηση των κυανέρυθρων βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Περικλή Παπαπαναγή.

Πρόκειται για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ιστορικού, ο οποίος στην προπονητική του καριέρα διαθέτει πλούσιες παραστάσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ο 55χρονος coach έχει δουλέψει από διάφορα πόστα -μεταξύ άλλων- σε Παναθηναϊκό, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων Λεμεσού, Άρη Λεμεσού, ΟΦΗ και τελευταία ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της Λαμίας στην Super League.

Είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητής UEFA PRO, ξεχωρίζει για την προσωπικότητα του, είναι ιδιαίτερα μορφωμένος, πολύ δυναμικός στην δουλειά του και εξαιρετικός αναλυτής. 

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε στον Πανιώνιο από το 1988 έως το 1990. Τότε είχε ως συμπαίκτη τον Ηλία Μπέριο, ενώ είχε συνεργαστεί και με τον Νίκο Σπυρόπουλο από την κοινή τους παρουσία στον Παναθηναϊκό το 2009.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου τις τελευταίες ώρες μίλησαν με πολλούς υποψήφιους προπονητές, όμως όπως φαίνεται ξεχώρισαν την προοπτική του Παπαπαναγή και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Να σημειωθεί, ότι ο Θάνος Κιούπκιολης όπως και να έχει θα παραμείνει στον πάγκο του Ιστορικού, ως ο άμεσος συνεργάτης του πρώτου προπονητή.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια