Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ Εφήβων: Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η oμάδα

Από το τμήμα βόλεϊ:

Από το τμήμα βόλεϊ:

Με νίκη ολοκλήρωσε της αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα βόλει εφήβων του Πανιωνίου

Στον τελευταίο της αγώνα επιβλήθηκε εκτός έδρας του Έσπερου Καλλιθέας με 3-0 σετ, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση στο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ.
Θεωρούμε ότι η τελική βαθμολογική θέση δεν συμβαδίζει με τις ικανότητες και τη συνολική εικόνα της ομάδας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά καθορίστηκε σε μεγάλο βαθμό από το φετινό σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, με το οποίο, κατόπιν κληρώσεως, δημιουργήθηκαν δύο μη ισάξιοι αγωνιστικά όμιλοι. Σημαντικότερη λοιπόν από την τελική βαθμολογική θέση είναι η καθολική αναγνώριση από τους γνώστες του αθλήματος της τεράστιας βελτίωσης της υποδομής και της δημιουργίας ενός πολύ ανταγωνιστικού συνόλου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας (Αναστάσιο Τοζίδη και Φωτεινή Πόνγκα) για την καθοριστική συμβολή τους στην αγωνιστική άνοδο του τμήματος, τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους, κυρίως όμως τους αθλητές μας, καθώς επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και εργατικότητα, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ποιοτικού συνόλου.
Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες στους αθλητές μας Νικόλαο Δαλλέ, Έκτορα Παλλόνι και Ιωάννη Τσάμη που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Τους ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και καλή συνέχεια στον νέο τους αγωνιστικό σταθμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια