Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε στο Περιστέρι o Ιστορικός

Την ήττα με 9-8 γνώρισε ο Πανιώνιος στο Περιστέρι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Β'φάσης του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.

Την ήττα με 9-8 γνώρισε ο Πανιώνιος στο Περιστέρι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Β'φάσης του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.

Το Περιστέρι μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 με δύο όμορφα γκολ του Χρυσοσπάθη. Ο Ιστορικός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον παίκτη παραπάνω και μείωσε με τον Γκιουβέτση σε 2-1. Όμως ο Χρυσοσπάθης βρισκόταν σε δαιμονιώδη φόρμα και με το τρίτο του γκολ έκανε το 3-1 για το Περιστέρι. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου ο αρχηγός του Πανιωνίου Αλέξανδρος Γούνας μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε 3-2.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ήταν και αυτό ισορροπημένο. Γκολ έμπαιναν εναλλάξ καθώς σε κάθε γκολ του Περιστερίου είχε απάντηση ο Πανιώνιος με σκόρερ τον Καπετανάκη. Έτσι το ημίχρονο έληξε με σκορ 6-4. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με το Περιστέρι να μπαίνει με ενέργεια στην αναμέτρηση και να σκοράρει δύο γκολ με τους Νάνγκλ και Φώσκολο. Ο Νταλάπας από την πλευρά του Ιστορικού μείωσε σε 8-5 με απίστευτο σουτ. Για να έρθει ο Νανγκλ να κάνει το 9-5 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο οι παίκτες του Πανιωνίου ανασυντάχθηκαν, έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και προσπάθησαν να κάνουν μια επική ανατροπή. Μπήκαν φουριόζοι και μείωσαν σε 9-6 με γκολ του Παπάκου έπειτα από πανέμορφη πάσα του Μουρατίδη. Ο Καλαϊτζής με ωραίο σουτ έκανε το 9-7 ενώ με γκολ του  Σπουνερ έγινε το 9-8. Σημαντικό να αναφερθεί ότι πριν το γκολ του Σπουνερ είχε αποκρούσει πέναλτι ο τερματοφύλακας της ομάδας Κωνσταντίνος Λιμαράκης. 

Τρία γκολ που δεν βρήκαν καμία απάντηση από τους παίκτες του Περιστερίου. Δεν ήταν όμως αρκετά για να χαρίσουν στους κυανέρυθρους βαθμό ή βαθμούς.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 3-1,0-3

Περιστέρι: Σαλτερής, Αλευρίδης, Τοράκης, Πρέκας 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος, Καρούντζος 1, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 3, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς 1, Χόλαντ, Νάνγκλ 2,

Πανιώνιος: Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Γούνας 1, Σπούνερ 1, Καπετανάκης 2, Αναγνώστου, Λοράντος , Κανελόπουλος

Επιμέλεια: Θανάσης Σχοινάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια