Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζονται οι επισκέψεις στα σχολεία από τον Πανιώνιo

Από τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο:  

Από τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο:  

Στα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη βρέθηκαν σήμερα ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προσκαλώντας μαθητές και μαθήτριες στην αναμέτρηση της Κυριακής!

Τον Ιστορικό εκπροσώπησαν οι Γκίνο και Σέχου γνωρίζοντας την αποθέωση από τους μικρούς μαθητές!
Τέλος έκαναν δώρο μια ποδοσφαιρική μπάλα με το σήμα του συλλόγου!
Ευχαριστούμε θερμά τους δασκάλους του σχολείου που μας υποδέχτηκαν με τόση χαρά. Η αγάπη των παιδιών μας γέμισε δύναμη για τον αγώνα της Κυριακής.
Την Κυριακή, η θύρα 7 του γηπέδου μας όπως έχει καθιερωθεί πλέον θα λειτουργήσει για μια ακόμα αναμέτρηση, αποκλειστικά για αθλητές του Πανιωνίου και όλους τους μαθητές!
· Όλοι οι αθλητές-μαθητές θα εισέλθουν στο γήπεδο από την θύρα 7 ΔΩΡΕΑΝ. Κάθε συνοδός τους θα προμηθεύεται από την ίδια θύρα ένα εισιτήριο στην τιμή των 5€.

· Όλοι οι προσερχόμενοι αθλητές και μαθητές στο γήπεδο από την θύρα 7 θα παραλαμβάνουν από την είσοδο έναν λαχνό και θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για μια μπάλα ποδοσφαίρου, μία μπάλα μπάσκετ, μια μπάλα βόλεϊ και ένα σακίδιο από την εταιρεία Ligasport. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο.

· Σε περίπτωση που κάποιο παιδί χρειαστεί τουαλέτα, θα υπάρχει στη θύρα 7 άτομο του προσωπικού μας που θα το συνοδεύσει στην αίθουσα Πεντζαρόπουλος.
Φροντίζουμε κάθε αγωνιστική το σπίτι μας να είναι ολοένα και πιο φιλόξενο, για όλους τους φιλάθλους και ειδικά για τους πιο… απαιτητικούς που είναι τα παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια