Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δυστυχώς, δεν μπoρεί...

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Πανιώνιος εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Παναργειακό (0-0) και βλέπει την ...

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Πανιώνιος εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Παναργειακό (0-0) και βλέπει την υπόθεση ανόδος να απομακρύνεται επικίνδυνα! 

Οι κυανέρυθροι, στο ντεμπούτο του Παπαπαναγή στον πάγκο τους, δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, το γκολ δεν ήρθε ποτέ και γενικότερα δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να παίξουν κυρίαρχο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Η απόσταση από την κορυφή μεγαλώνει και τα πράγματα πλέον -όσον αφορά την πρώτη θέση- δείχνουν να έιναι μη αναστρέψιμα. Δυστυχώς ο Πανιώνιος δείχνει να μην μπορεί...

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά ο Πανιώνιος χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει. 

Στο 2ο λεπτό ο Μίχος με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ το σουτ του Τσίπρα στυο 6' πέρασε πάνω από την εστία του Παππά.

Στο 20' ένα σουτ του Γεωργούση πέρασε άουτ και στο 35΄ο ίδιος παίκτης έκανε ωραίο τελική ενεργεια, με τον Παππά να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε πιο επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο και στο 52' έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όμως ο Παππάς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Γεωργούση.

Στο 66' ήταν η σειρά του Μούντριχα να απειλήσει, με τον Παππά ξανά να λέει "όχι', ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Διονέλλη πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Το 0-0 έμεινε έως το φινάλε, ο Πανιώνιος για ένα ακόμα φετινό ματς εμφανίστηκς κατώτερος των περιστάσεων, με το το τελευταίο σφύριγμα του Μπεκιάρη να βρίσκει τον κόσμο του συλλόγου να δείχνει την έντονη δυσαρέσκεια του για τη νέα κακή εμφάνιση της ομάδας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαπανάγης) Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Διονέλλης (79' Λίμα), Καλύβας, Μίχος, Μπρέγκου, Τσίπρας (60' Μούντριχας), Πίσπας (68' Τσιμπόκας), Γεωργούσης (79' Γκέτσι), Γροντής, Γκίνο 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Βαζάκας): Παππάς, Πατσιαβούρας, Φλώρος (68' Λιακόπουλος), Σακελλαροπουλος Sairinen, Arber Cani, Μαρίνης (87' Πλαστουργός), Τσιράκης (72' L. Cani), Τσιώλης De Souza (87' Καπετανάκης), Καμπεράι

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια