Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ηλιάδης: «O Δημήτρης Βεργίνης δικαιούται να κληθεί στην Εθνική Ελλάδος»

Την επιθυμία του να κληθεί ο Δημήτρης Βεργίνης στην Εθνική ομάδα εξέφρασε ο Παναγιώτης Ηλιάδης, με ποστάρισμα του στα social media.

Την επιθυμία του να κληθεί ο Δημήτρης Βεργίνης στην Εθνική ομάδα εξέφρασε ο Παναγιώτης Ηλιάδης, με ποστάρισμα του στα social media.

Ο ένας εκ των δύο ισχυρών ανδρών Πανιωνίου αναφέρθηκε στις μπασκετικές αρετές του αρχηγού του Ιστορικού, στην ηγετική εικόνα που είχε στο ματς με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως αξίζει μία θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα 

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Από άποψη και στάση ζωής, πολύ σπάνια, ως ποτέ, εκφράζω δημόσια απόψεις, για θέματα που αφορούν τα τεκταινόμενα γύρω μας.

Όμως, αυτή τη φορά αισθάνομαι χρέος να κάνω μία δημόσια τοποθέτηση και να καταθέσω τη ταπεινή προσωπική μου άποψη...

Με δεδομένα, την Άψογη Τεχνική Κατάρτιση, τις Ηγετικές Ικανότητες, την Οξυδέρκεια, το Ήθος και τη Ποιότητα του Χαρακτήρα, την Εξαίρετη Σεζόν που διανύει και φυσικά μετά από αυτή την Εμβληματική Εμφάνιση στον προημιτελικό του Final8 με την ΑΕΚ, νομίζω ότι ο Δημήτρης Βεργίνης δικαιούται να κληθεί στην Εθνική Ελλάδος του Μπάσκετ για τις επερχόμενες υποχρεώσεις της!!! 

Μόνο καλό έχει να αποκομίσει το Ελληνικό Μπάσκετ από μία τέτοια απόφαση, συν τη δικαίωση μίας εξέχουσας μορφής του αθλήματος, όπως ο Δημήτρης Βεργίνης.
Από μένα, απλά το Σεβασμό μου!!! "

Δεν υπάρχουν σχόλια