Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Mισός» στη Ρόδο!

Ο Πανιώνιος κόντρα στην Ερμιονίδα επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, διατηρώντας την απόσταση του από την κορυφή στους δύο βαθμούς

Ο Πανιώνιος κόντρα στην Ερμιονίδα επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, διατηρώντας την απόσταση του από την κορυφή στους δύο βαθμούς (πρώτος ο Αιολικός).

Ο Νίκος Κούστας έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος τόσο για την επικράτηση, αλλά κυρίως για την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του μετά τα δύο προηγούμενα παιχνίδια όπου δεν είχε έρθει η νίκη και η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή. 

Πλεον, όμως, άπαντες στις τάξεις του Ιστορικού έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην αναμέτρηση της Κυριακής, όπου θα μεταβούν στη Ρόδο και θα αντιμετωπίσουν τον Ιάλυσο. 

Σε αυτό το ματς οι κυανέρυθροι θα κληθούν να αγωνιστούν με πάρα πολλές βασικές απουσίες. Ουσιαστικά ο coach του Πανιωνίου θα χρειαστεί να σκεφτεί πολύ για το πως θα αναπληρώσει τα κενά που δημιουργούνται -κυρίως- στον άξονα της ομάδας. 

Συγκεκριμένα εκτός έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Γροντής, Γκίνο, ο τραυματίας Στούπης και οι επίσης εδώ και καιρό τραυματίες Γκότοβος, Ζούλιας, Ξυγκόρος. 

Καταλαβαίνει κανείς πως τα προβλήματα είναι πολλά, είναι σημαντικά και ο Κούστας καλείται να βρει τις κατάλληλες λύσεις από τις λιγοστές η αλήθεια είναι επιλογές που έχει!

Όσον αφορά τον Γκέτσι, αναμένεται αυτή την εβδομάδα να επανέλθει στις προπονήσεις και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στο πολύ δύσκολο και λόγω των συνθηκών παιχνιδι με τον Ιάλυσο Ρόδου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια