Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έμεινε στο «μηδέν» στην Kω!

Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε ο Πανιώνιος εκτός έδρας με τον ΑΟ Πυλίου Κω, για την 12η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. 

Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε ο Πανιώνιος εκτός έδρας με τον ΑΟ Πυλίου Κω, για την 12η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. 

Οι κυανέρυθροι πραγματοποιησαν μια ιδιαίτερα μέτρια εμφάνιση, σε έναν όμως πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, που στο δεύτερο ημίχρονο λόγω της βροχής έγινε ακόμα πιο δύσκολος.

Οι κυανέρυθροι στο πρωτο μέρος ειχαν δυο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, ομως έπεσαν πανω στον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπηρξε ουτε μια φάση στο ματς και μοιραία ήρθε το 0-0.

Να σημειωθεί πως στον Πανιώνιο έχουν πολλά παράπονα και για τα σφυρίγματα του διαιτητή!

Το παιχνίδι 

Στα πρώτα 45 λεπτά ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες. 

Στο 17' ο Διονέλλης έκανε το μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή, με τον τετματοφυλακα των γηπεδούχων να διώχνει δύσκολα.

Δεκα λεπτά αργότερα ο Στούπης έκανε ωραία ενέργεια και σουτ, όμως ξανά ο αντίπαλος γκολκίπερ είπε "οχι".

Η ομάδα τη Κω από την μεριά της πρόσεχε κυρίως την άμυνα της, όμως με κάποιες στατικές φάσεις έβαλε δύσκολα στους κυανέρυθρους. Καλυτερη στιγμή αυτή του 36, με την κεφαλιά του Δρόσου να περνάει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η έντονη βροχή που άρχισε να πέφτει δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, ενώ και κακός αγωνιστικός χώρος χειροτέρεψε. 

Η ομάδα του Κούστα δεν κατάφερε να γίνει καθόλου επικίνδυνη επιθετικά, δεν βρήκε διαδρόμους, ενώ και ο ΑΟ Πυλίου πάρα το γεγονός και κέρδισε πολλές στημένες φάσεις δεν απείλησε τον Παχατούρα. 

Τελικο σκορ το 0-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ν. Κούστας): Παχατούρας, Καρδάμης, (46' Πριόνας), Καλύβας, Μίχος, Διονέλλης, Γροντής, Στούπης, Μπρέγκου, Πίσπας, Γεωργούσης (64' Σέχου), Λίμα (46' Γκίνο).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια