Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αντωνάκης: «Ο Πανιώνιος θα παλέψει από την αρχή ως το τέλος στο Final 8»

Λίγο πριντον προημιτελικό της Πέμπτης απέναντι στην ΑΕΚ (15:45), ο Τάσος Αντωνάκης, ένας από τους παίκτες κλειδιά

Λίγο πριντον προημιτελικό της Πέμπτης απέναντι στην ΑΕΚ (15:45), ο Τάσος Αντωνάκης, ένας από τους παίκτες κλειδιά της φετινής πορείας των «κυανέρυθρων», μίλησε για την πρόκληση, αλλά και τη σημασία της παρουσίας της ομάδας στο Ηράκλειο για το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8.

-Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το πρώτο Final 8 στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας;

«Αρχικά, θα πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ΕΟΚ που έκανε βήματα εξέλιξης τόσο με το UNICEF TROPHY το οποίο κατακτήσαμε και είμαστε ευτυχισμένοι όσο και με το Final 8 που διεξάγεται σε όλες τις προηγμένες χώρες. Είμαστε όλοι πολλοί χαρούμενοι που θα βρισκόμαστε στο πρώτο Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 στην ιστορία κι αισθανόμαστε την ευθύνη της παρουσίας μας. Εκπροσωπούμε μια ιστορική ομάδα και θα αντιμετωπίσουμε πολύ μεγάλους αντιπάλους από την Basket League. Ο Πανιώνιος τίμησε το θεσμό του Κυπέλλου και με την αγωνιστική συμπεριφορά που θα έχουμε όπως και με το σεβασμό στους εαυτούς μας και σε όλες τις ομάδες, θα υποδηλώσουμε την επιθυμία της ομάδας να επιστρέψει σύντομα εκεί που επιτάσσει η ιστορία της».

-Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί ο προημιτελικός αγώνας της ομάδας σου;

«Ας μη γελιόμαστε… Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας κι αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Αν δεν το παραδεχόμασταν, θα λέγαμε ψέματα όχι μόνο στο φίλαθλο κόσμο αλλά και στον εαυτό μας. Παρόλ’ αυτά είναι βέβαιο ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, θα παλέψουμε από την αρχή ως το τέλος κόντρα στην ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα θα φανούν μέσα στο παρκέ».

-Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για την ομάδα σου μέσω της παρουσία της στο Final 8;

«Η παρουσία του Πανιωνίου στο Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 σηματοδοτεί την επιστροφή της ομάδας σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό αλλά πιστέψτε με θα ήμασταν ακόμα περισσότερο αν δε μας ικανοποιούσε μόνο η συμμετοχή και ήμασταν διεκδικητές. Για να φτάσουμε ως εδώ κατακτήσαμε το UNICEF TROPHY νικώντας πέντε ομάδες που αγωνίζονταν στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν, δηλαδή μια κατηγορία πάνω από εμάς. Ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η άνοδος που θα εξασφαλιστεί μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Είναι ο μεγάλος και ο κύριος στόχος. Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 αποτελεί τεράστια πρόκληση από τη στιγμή που τα φώτα θα είναι επικεντρωμένα στο Ηράκλειο, θα είμαστε μαζί με τις μεγάλες ομάδες κι αυτό δημιουργεί όμορφα συναισθήματα τόσο σε εμάς λόγω του υψηλού επιπέδου ανταγωνισμού, άρα και του κινήτρου, όσο και στον κόσμο του Πανιωνίου, που είχε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια να απολαμβάνει την ομάδα σε τέτοιους αγώνες. Θέλουμε να δείξουμε ότι ο Πανιώνιος διαθέτει την προοπτική. ώστε σύντομα να επιστρέψει στα ψηλά, όπως παλιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια