Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στους «4» της Ευρώπης ο Ιστορικός - Πρόκριση στα πέναλτι στη Ρουμανία!

Μεγάλη πρόκριση για τον Ιστορικό.

Μεγάλη πρόκριση για τον Ιστορικό. Η ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (7-6) κατάφερε έστω και πολύ δύσκολα απέκλεισε την Οράντεα και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Euro Cup.

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση για τους "4" της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Οι Ρουμάνοι στην κανονική διάρκεια του αγώνα κατάφεραν να κερδίσουν με 13-8 και έτσι να ισοφαρίσουν την διαφορά της πρώτης αναμέτρησης που έγινε στη Νέα Σμύρνη (10-5 νίκη Πανιωνίου). Ο αγώνα, λοιπόν, οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου τελικά ο Ιστορικός με 7-6 κατάφερε να χαμογελάσει στο τέλος και να πανηγυρίσει την μεγάλη επιτυχία!

Η ομάδα του Δήμου μπήκε αγχωμένα στην πισίνα, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 3-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ισορρόπησε, ενώ και στο τρίτο οι δύο ομάδες ουσιαστικά είχαν την ίδια εικόνα. Στο τελευταίο, όμως, οι γηπεδούχοι ξανά με 3-1 έφτασαν την διαφορά στο +5, με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στα πέναλτι.

Εκεί ο Πανιώνιος ευστόχησε σε 7 πέναλτι, η Οράντεα σε 6 και στο τέλος βρήκε την ομάδα του Ιστορικού να πανηγυρίζει την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Euro Cup.

O τερματοφύλακας του Ιστορικού, Λιμαράκης, ήταν αυτός που είπε "όχι" στο πέναλτι του Ιλίσιε και έγινε ο παίκτης που "υπέγραψε" την πρόκριση.

Στην διαδικασία των πέναλτι, ο Πανιώνιος δεν είχε διαθέσιμους να σουτάρουν τους Κοπελιάδη, Καλαϊτζή, Μουρατίδη και Μπουζαλά. Ο Γούνας ευστόχησε για το 0-1, με τον Νεγκρεάν να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Γκιουβέτσης ευστόχησε για το 1-2, με τον Ιλίσιε να κάνει το 2-2. Ο Νταλάπας έκανε το 2-3 και ο Ασάνοβιτς ισοφάρισε σε 3-3. Ο Καπετανάκης στη συνέχεια ευστόχησε για το 3-4, ο Τσαμπό ισοφάρισε σε 4-4, με τον Παπάκο να γράφει το 4-5 και το Ντραγκομιρέσκου το 5-5. Ο Γούνας ευστόχησε για το 5-6 και ο Νεγκρεάν για το 6-6. Ο Γκιουβέτσης ωστόσο ευστόχησε ξανά για το 6-7 και ο Λιμαράκης απέκρουσε το πέναλτι του Ιλίσιε!

Να σημειωθεί ότι δεν μεταδόθηκε λεπτό από το παιχνίδι, καθώς για κάποιον λόγο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ η τηλεοπτική διαδικτυακή κάλυψη από τους Ρουμάνους! 

Οκτάλεπτα: 3-1, 4-4, 3-2, 3-1 | Πέναλτι: 6-7



Δεν υπάρχουν σχόλια