Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ Γυναικών: Μεγάλη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου για τον Πανιώνιo

Βόλεϊ: Τα κορίτσια του Ιστορικού νίκησαν στο τάι μπρέικ την ομάδα του Αιγάλεω και πανηγύρισαν την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου Ελλάδας. 

Βόλεϊ: Τα κορίτσια του Ιστορικού νίκησαν στο τάι μπρέικ την ομάδα του Αιγάλεω και πανηγύρισαν την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου Ελλάδας. 

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Πανιώνιο που έχασε το πρώτο σετ σχετικά εύκολα. Στο δεύτερο σετ ανασυντάχθηκε η ομάδα, είχε καλύτερη απόδοση και το κέρδισε άνετα όπως και το τρίτο σετ πραγματοποιώντας τεράστια ανατροπή που έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση. Το τέταρτο σετ ήταν πολύ ισορροπημένο με το Αιγάλεω να δείχνει χαρακτήρα και να το κατακτά. 

Έτσι το παιχνίδι πήγε στο τελευταίο σετ, στο τάι μπρέικ όπου οι παίκτριες του Πανιωνίου έδειξαν πάθος, έδειξαν ότι το θέλουν περισσότερο και το κατέκτησαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Ο Πανιώνιος πανηγύρισε έτσι μια τεράστια πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα όπως το Αιγάλεω που βρίσκεται μια κατηγορία πάνω αφού συμμετέχει στη Volleyleague.

 Η ομάδα της Δήμητρα Λυκογιάννη παρουσιάστηκε φανερά βελτιωμένη σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν έκδηλη η πίστη που υπήρχε  για τη νίκη. Μια πολύ καλή εμφάνιση που δείχνει ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και έχει κάθε λόγο να ελπίζει μέχρι τέλους για την άνοδο. 

Τα σετ: 16-25, 25-19, 23-25, 15-8

Συντάκτης: Θανάσης Σχοινάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια