Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόλο γυναικών: Ήττα στον Πειραιά για τα κορίτσια του Ιστoρικού

Την ήττα γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Εθνικό Πειραιά με 9-5 σκορ. Η αναμέτρηση ήταν εξ αναβολής για την 10η αγωνιστική της Α1. 

Την ήττα γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Εθνικό Πειραιά με 9-5 σκορ. Η αναμέτρηση ήταν εξ αναβολής για την 10η αγωνιστική της Α1. 

Ο Ιστορικός αντιμετώπιζε μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Ο Εθνικός προηγήθηκε με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. 

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 2-2 στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου όμως ο Εθνικός στη συνέχεια έκανε ένα σερί έξι συνεχόμενων πόντων και αύξησε κατά πολύ τη διαφορά. Στο τελευταίο οκτάλεπτο τα κορίτσια του Ιστορικού μείωσαν τη διαφορά πετυχαίνοντας τρία τέρματα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 9-5. 

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 2-0, 1-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου, Κοντονή 2, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Αλκ. 1, Ρακιντζή, Κανετίδου 1, Μπενέκου Ιόλη, Άντριους 1, Μπεκρή, Κατσιμπρή 1, Κλαψιανού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Μήτσου, Κάσεϊ 1, Ιφιγένεια Μαυρωτά 1, Μπογκατσένκο 1, Κοτσάφτη, Μαστρόκαλλου, Θωμοπούλου, Ευαγγελία Λούδη, Κώτσια 2, Αναστασία Λούδη, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ανθία Παπαναστασίου, Λ.Μαυρωτά, Κελαδίτη, Υφαντή.

Συντάκτης: Θανάσης Σχοινάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια