Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάλεψαν τα κορίτσια του Πανιωνίου απέναντι στον ισχυρό Oλυμπιακό

Με το κεφάλι ψηλά αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου η γυναικεία ομάδα Πόλο του Ιστορικού.

Με το κεφάλι ψηλά αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου η γυναικεία ομάδα Πόλο του Ιστορικού.

Tην ήττα με 10 - 15  γνώρισε η γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου στον προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας ενάντια στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Τα κορίτσια του Ιστορικού είχαν δύσκολο έργο εξαρχής καθώς αντιμετώπιζαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα του Ολυμπιακού, μια από τις πιο ισχυρές ομάδες στην Ευρώπη. 

Η διαφορά στο μπάτζετ είναι μεγάλη όμως οι αθλήτριες του Πανιωνίου έδωσαν ο,τι καλύτερο μπορούσαν, προσπάθησαν πολύ όμως δεν κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη - πρόκριση.

Σκόραραν αρκετά βάζοντας 10 γκολ και  κρατούν αυτή τους την προσπάθεια σαν οδηγό για τη συνέχεια. Ξεχώρισαν  οι Μπογκατσένκο και Κώτσια με 5 και 4 γκολ αντίστοιχα.

Από την άλλη, η  ομάδα του Ολυμπιακού με αυτή της τη νίκη  προκρίθηκε  στο Final Four του κυπέλλου που θα γίνει στην Πάτρα και εκεί θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-15

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 1-3, 3-4, 3-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Μήτσου, Κάσεϊ 1, Ιφιγένεια Μαυρωτά, Μπογκατσένκο 5, Κοτσάφτη, Μαστρόκαλλου, Κελαδίτη, Ευαγγελία Λούδη, Κώτσια 4, Κάσσιου, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ανθία Παπαναστασίου, Λύδια Μαυρωτά, Θωμοπούλου, Υφαντή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 3, Σάντα  1, Τριχά 1, Ξενάκη 2, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Τορνάρου 1, Βάσω Πλευρίτου 4, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Δουρέκα, Τζωρτζακάκη, Δρακωτού.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κόκκινος

Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια