Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος: «Στo στίβο μάχης με δύο στόχους: Άνοδος και εξεύρεση χρηματοδότη»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση εξεδωσε ο Πανιώνιος, σχετικά με την τεράστια που γίνεται για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση εξεδωσε ο Πανιώνιος, σχετικά με την τεράστια που γίνεται για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Μεταξύ άλλων αναφέρει τους στόχους που υπάρχουν, ευχαριστεί όσους βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και παράλληλα δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση: 

"Ανακοίνωση Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης

Η παρούσα ανακοίνωση γράφεται με σκοπό να δυναμώσει και να εμψυχώσει όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας που συμμετέχουν, στηρίζουν και επιδεικνύουν υπομονή ως προς τον αγώνα που γίνεται για την επιστροφή του ποδοσφαίρου στην κατηγορία που ανήκει. 

Η αλήθεια είναι πως, η τρίτη χρονιά στη Γ κατηγορία δοκιμάζει τις αντοχές μας, σε όλα τα επίπεδα. Το μόνο που θα θέλαμε όλοι για φέτος, θα ήταν νίκες εύκολες εντός και εκτός έδρας.

Ωστόσο, θα πρέπει να θυμίσουμε πως, η ομάδα ποδοσφαίρου ΔΕΝ έχει κάποιον μεγαλομέτοχο από πίσω της. 

Υποστηρίζεται οικονομικά από ανθρώπους που την αγαπούν και ήταν παρόντες ήδη από πέρυσι (και ορισμένοι από πρόπερσι), στο δύσκολο αυτό ταξίδι. 

Επίσης, υποστηρίζεται οικονομικά από το ταμείο του ερασιτέχνη, δηλαδή από την εργασία που γίνεται σε όλο το Σύλλογο. 

Ταυτόχρονα, σε διοικητικό επιπεδο, λειτουργεί με την αυτοθυσία μελών του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης, οι οποίοι τυγχάνουν να είναι φίλαθλοι/οπαδοί της ομάδας. 

Επειδή πολλά γράφονται και λέγονται, δημοσιοποιώντας την παρούσα ανακοίνωση, σκοπός μας είναι να επικοινωνήσουμε με όλους εσάς που είστε δίπλα σε αυτή τη προσπάθεια. 

Εσάς που γίνεστε μέλη στον ερασιτέχνη. Εσάς που έρχεστε στο γήπεδο, πληρώνοντας εισιτήρια και διαρκείας. Εσάς που γράφετε τα παιδιά σας σε αθλήματα του Συλλόγου. Εσάς που βάζετε ή φέρνετε χορηγίες. Εσάς που γράφετε έναν ωραίο λόγο και στηρίζετε την προσπάθεια που γίνεται σε συζητήσεις δεξιά και αριστερά. Εσάς που στο κακό αποτέλεσμα επιδεικνύετε ηρεμία, νηφαλιότητα και στήριξη. 

Η παρούσα ανακοίνωση βγαίνει για να θυμίσει πως αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μέσα στο στίβο μάχης, με μόνο γνώμονα ΔΥΟ πράγματα : 

1. Την άνοδο, φέτος, στη SL2 με αγωνιστικά κριτήρια. Γι’ αυτό και η αισθητή αύξηση του προϋπολογισμού σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. 

2. Την εξεύρεση χρηματοδότη που θ’ αναλάβει την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η άριστη συνεργασία μας με τους ανθρώπους του μπάσκετ, του πόλο και του γυναικείου βόλεϊ (χρηματοδότες εκτός ερασιτέχνη) μας γεμίζει με αισιοδοξία πως σύντομα θα μπορέσουμε να βρούμε και εκείνους που θα ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Όσοι αναλάβαμε να μπούμε μπροστά, ΔΕΝ είμαστε παράγοντες, ΔΕΝ είμαστε πολιτικάντηδες, ΔΕΝ είμαστε γονείς αθλητών, ΔΕΝ έχουμε καμία παραπάνω βλέψη πέρα από την εξυγίανση του ερασιτέχνη και την παράδοση του ποδοσφαίρου σε σωστούς ανθρώπους που μπορούν να το τρέξουν ως Π.Α.Ε. 

Είναι φυσιολογικό, να μην αρέσουμε σε όλους. Όπως φυσιολογικό είναι να κάνουμε και λάθη.

Είμαστε όμως άνθρωποι της πράξης και της ανάληψης ευθυνών. Και η συνείδησή μας, όταν ο ΠΓΣΣ έφτασε στο σημείο να πραγματεύεται την πτώση του στο Γ τοπικό, έλεγε να πάμε από κοντά να βοηθήσουμε. 

Αν θα καταφέρουμε και τους δύο στόχους που έχουμε βάλει για φέτος, δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι πως το παλεύουμε και θα το παλέψουμε λυσσαλέα με όλες μας τις δυνάμεις. 

Ευχαριστούμε από ψυχής όλη την Πανιώνια κοινότητα που κατανοεί και είναι δίπλα σε αυτή τη τιτάνια, αυθεντική προσπάθεια να βρει ο Πανιώνιος τον δρόμο του από τα χέρια των ίδιων του των παιδιών. 

Υ.Γ. Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα σεντόνι απαντήσεων στα τοξικά σχόλια που γράφονται και λέγονται μετά από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα. Επιλέγουμε όμως να μην δίνουμε βάση σε αυτά. Γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας σε αυτό το Σύλλογο. Καταλαβαίνουμε πολλά. Σημασία έχει αυτοί που πρέπει, να μείνουμε ενωμένοι έως τον τελικό σκοπό. 

Μέχρι να βρούμε τον ουρανό .."

Δεν υπάρχουν σχόλια