Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Oι τρεις καθοριστικές φάσεις που ο Μόσχου «έκλεισε» τα μάτια! (video)

Ο Πανιώνιος κόντρα στην Μύκονο δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ, με αποτέλεσμα να μείνει στο ισόπαλο...

Ο Πανιώνιος κόντρα στην Μύκονο δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ, με αποτέλεσμα να μείνει στο ισόπαλο 1-1.

Όμως σε ένα ακόμη ματς του Ιστορικού δυστυχώς ο παράγοντας διαιτησία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. 

Σε τρεις καθοριστικές φάσεις της αναμέτρησης, ο διαιτητής Δημήτρης Μόσχου δεν αντέδρασε σωστά. Μάλλον, αντέδρασε λανθασμένα εις βάρος του Πανιωνίου.

Αναλυτικά:

  1. Στην φάση του γκολ της Μυκόνου ο σκόρερ Αγγελής σπρώχνει και με τα δύο του χέρια τον Γκότοβο, ο οποίος πέφτει πάνω στον Καρδάμη, με αποτέλεσμα ο παίκτης της Μυκόνου ανενόχλητος να σουτάρει και να σκοράρει.
  2. Στο 37ο λεπτό ο Τσιμπόκας κάνει την σέντρα, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Μαντζανά μέσα στην περιοχή της Μυκόνου, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να μην έχει προλάβει να το κολλήσει στο σώμα του. Ο διαιτητής δεν το... βλέπει και δεν υποδεικνύει το πέναλτι. Θυμίζουμε, για την ιστορία, ότι στη Ρόδο δόθηκε πέναλτι κατά του Πανιωνίου σε μία πολύ πιο αμφισβητούμενη φάση για χέρι του Γκότοβου. Φαίνεται πως τότε, όμως, πως έπρεπε να δοθεί το πέναλτι, στη Νέα Σμύρνη απλά ήταν Κυριακή μεσημέρι! 
  3. Στην φάση όπου δίνεται το ξεκάθαρο πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο, ο διαιτητής Μόσχου "χαρίζει" την κίτρινη κάρτα στον Αγγελή που κόβει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Μία φάση όπου εκτός από πέναλτι είναι και ο ορισμός της κάρτας. Ο ρέφερι είχε άλλη άποψη, μάλλον επειδή ο παίκτης της Μυκόνου είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα και αν έβλεπε και την δεύτερη θα έβγαινε εκτός αγώνα... 
Δείτε το σχετικό βίντεο με τις επίμαχες φάσεις: 

1 σχόλιο

  1. Φεύγοντας από το γήπεδο μην έχοντας εικόνα άκουγα πολλούς να λένε πόσο αστείοι είναι οι κεντρικοί αμυντικοί. Κρίμα για αυτά τα παιδιά που τα δίνουν όλα και παίζουν σε ένα πρωτάθλημα μπράβων και λαμόγιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή