Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα και αποκλεισμός στο Kύπελλο

Την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Άρη Πετρούπολης γνώρισε ο Πανιώνιος και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Άρη Πετρούπολης γνώρισε ο Πανιώνιος και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο Νίκος Κούστας παρεταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να δώσει ανάσες ξεκούρασης σε παίκτες που έως τώρα έχουν τραβήξει... κουπί και παράλληλα για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε εκείνους που έως τώρα είχαν αγωνιστεί λιγότερο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Αργυρίου στο 63'.

Οι κυανέρυθροι πλέον προσανατολίζονται στο ματς της Κυριακής με την Πάτρα και στον μοναδικό στόχο της ανόδου.

Το παιχνίδι 

Στο 12' ο Πανιώνιος απείλησε για πρώτη φορά, με τον Παπαδάκη να σπάει την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Κουφουδάκη, το σου του οποίου κόντραρε και μπλόκαρε ο Ρούμπης.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσιμπόκας έχασε μοναδική ευκαιρία, καθώς μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως το πλασέ που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια κράτησαν λίγο περισσότερο μπάλα, όμως ξανά ο Πανιώνιος απείλησε στο 40'. Ο Γκέτσι από τα δεξιά έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ. 

Στο 60' ο Παπαδάκης βρέθηκε σε θέση βολής από το ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ που έκανε ήταν αδύναμο και έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφυλακας.

Τρια λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση,ο Αργυρίου πάτησε περιοχή μέσα και αριστερά της περιοχής και με ψυχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος πιεσε, με Γεωργούση, Σέχου (που έκανε ντεμπούτο) και Τσιμπόκα, όμως έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια.

Τελικα το 1-0 έμεινε έως το τέλος.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καραστέργιος, Κορώνης, Ρέτσος, Τσατσαρής, Μενάι (90' λ.τρ. Αντεμάι), Λεβέντης, Γάγγος (85' Γεραγωτέλλης), Αντωνακόπουλος, Γκούφας (73' Ζαϊμι), Αργυρίου, Ντάφλας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παχατούρας, Πριόνας, Καρδάμης, Καλύβας, Μερτύρης (77' Λίμα), Μπρέγκου (46' Γρόντης), Στούπης, Παπαδάκης (69' Σέχου), Γκέτσι (57'  λ.τρ. Τσίπρας), Κουφουδάκης (46' Γεωργούσης), Τσιμπόκας. 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια