Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

H ημερομηνία του αγώνα άλλαξε, ο διαιτητής όχι!

Προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε πως η ΕΠΟ/ΚΕΔ όρισε την ίδια τριάδα διαιτητών στον αγώνα του Πανιωνίου με την Ρόδο, την προσεχή Τρίτη (...

Προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε πως η ΕΠΟ/ΚΕΔ όρισε την ίδια τριάδα διαιτητών στον αγώνα του Πανιωνίου με την Ρόδο, την προσεχή Τρίτη (10/01).

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω ματς είναι εξ' αναβολής, καθώς η αναμέτρηση των δύο ομάδων δεν είχε διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου λόγω της έντονης κακοκαιρίας που είχε πλήξει το νησί της Ρόδου.

Και ενώ, λοιπόν, το παιχνίδι ορίστηκε εκ νέου σε νέα ημερομηνία, στις 10 Ιανουαρίου, η επιτροπή διαιτησίας όρισε ξανά τον ίδιο διαιτητή και τους ίδιους επόπτες, κάτι που είναι η αλήθεια είναι πως δεν συνηθίζεται.

Όταν μία αναμέτρηση έχει αναβληθεί, χωρίς να έχει παιχτεί ούτε ένα λεπτό, τότε όταν διεξάγεται σε νέα ημερομηνία οι ορισμοί των διαιτητών είναι διαφορετικοί. Να λοιπόν μία πρωτοτυπία από την ΕΠΟ/ΚΕΔ, η οποία φαίνεται πως επιθυμεί διακαώς η συγκεκριμένη διαιτησία να είναι αυτή που θα σφυρίξει το ματς του Πανιωνίου στη Ρόδο... Μα τέτοια επιμονή;;;

Το παιχνίδι, λοιπόν, θα διευθύνει ο Θανάσης Ζαχαρόπουλος από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής, με βοηθούς τον Κώστα Σούζα (Ανατολικής Αττικής) και τον Κώστα Λεωνίδα (Τρικάλων).

1 σχόλιο

  1. Δίκιο έχουμε δεν συνηθίζεται ο ορισμός ίδιου διαιτητή σε αναβληθεντα αγώνα που δεν έχει ξεκινήσει....
    Αλλά αδέλφια Πανιώνιος είσαι δεν σταματάς πουθενά.
    Νίκη λοιπόν παρά τα εμπόδια της ΕΠΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή