Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άνετο «διπλό» για τον Iστορικό!

Στις νίκες επέστρεψε ο Ιστορικός, που επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 του Διαβολιτσίου, για την 10η αγωνιστικής της Γ' Εθνικής. 

Στις νίκες επέστρεψε ο Ιστορικός, που επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 του Διαβολιτσίου, για την 10η αγωνιστικής της Γ' Εθνικής. 

Η ομάδα του Κούστα μετά από δυο παιχνίδια χωρίς νίκη, κατάφερε και επίστεψε στις επιτυχίες, πραγματοποιώντας και μια πολύ πειστική εμφάνιση. 

Γεωργούσης (6'), Τσίπρας (45') και Γροντής (55') τα τέρματα του Πανιωνίου, που δέχτηκαν τη μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι κυανέρυθροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους, έπαιξαν ωραίο ποδοσφαίρο, με την μπάλα κάτω και το γρήγορο γκολ του Γεωργούση έδωσε φτερά στην ομάδα, προκειμένου να φτάσει στο "τρίποντο".

Ο Πανιώνιος που εκτός από τα τρία γκολ δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες ακόμα, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την κυανέρυθρη άμυνα, παρά μόνο με το γκολ που σημείωσαν στις καθυστερήσεις.

Να σημειωθεί ότι ο Ιστορικός τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μίχου, ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα στην επανεμφάνιση του.

Τα γκολ 

-Στο 6ο λεπτό ο Γροντής βρίσκει με ωραία κάθετη πάσα τον Γεωργούση μέσα στην περιοχή, ο οποίος με πολύ όμορφο σουτ στη κίνηση κάνει το 1-0.

-Στο 45' μετά από εκτέλεση φάουλ του Γροντή, ο Τσίπρας με κοντινή κεφαλιά κάνει δύο τα τέρματα του Πανιωνίου.

-Στο 54' ο Καλύβας κάνει το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων. Ένα λεπτό αργότερα (55') ο  Γροντής ευστοχεί από τα έντεκα βήματα, για το 3-0 του Ιστορικού.

-Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ηλιόπουλος βρίσκεται σε θέση τετ α τετ με τον Παχατούρα και με εύστοχο πλασέ μειώνει σε 3-1.

Ο Πανιώνιος έτσι έφτασε τους 21 βαθμούς, όσους έχουν και ο Αιολικός (έχασε 1-0 στην Πάτρα) με τη Μύκονο (νίκησε 3-1 τον Ιάλυσο), ενώ η Ρόδος (νίκησε 2-0 τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου) προηγείται με 22 βαθμούς.


ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Κώστας Παλαμάρας) Καπατσώρης, Σταματελόπουλος (46′ Γουέσλεϊ), Βέλλης (83′ Θώδης), Καντούτσης, Μπούνας, Πιτσιλής (83′ Αρβανίτης), Στραβάκος, Αλεξανδρής (83′ Ντελλής), Ηλιόπουλος, Δημητρίου, Μουλιάτος (76′ Σάλλα)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Παχατούρας, Καρδάμης, Λίμα (69' Μερτύρης), Μίχος, Καλύβας, Στούπης (73' Κουφουδάκης), Γροντής (60' Παπαδάκης), Μπρέγγκου, Τσίπρας, Γκέτσι (60' Μούντριχας), Γεωργούσης (60' Τσιμπόκας).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια