Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ηττήθηκε και αποκλείστηκε από το Περιστέρι ο... μισός Πανιώνιος!

Δεν κατάφερε να προκριθεί η... μισή ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου κόντρα στο Περιστέρι εκτός έδρας, όπου ηττήθηκε με 9-6.

Δεν κατάφερε να προκριθεί η... μισή ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου κόντρα στο Περιστέρι εκτός έδρας, όπου ηττήθηκε με 9-6.

Οι κυανέρυθροι παρατάχθηκαν στο συγκεκριμένο ματς με σημαντικές απουσίες, καθώς έλειπαν οι Μπιτάτζε, Νταλάπας και Σπούνερ, ενώ δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει και ο Καπετανάκης, με αποτέλεσμα να μπουν και παιδιά από την ακαδημία στην αποστολή της ομάδας.

Έτσι μοιραία ο Πανιώνιος χωρίς πολλές λύσεις ηττήθηκε στο νοκ άουτ αγώνα Κυπέλλου από έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο, όπως είναι το Περιστέρι.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9-6

Οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 2-3, 1-1

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 3, Τοράκης, Πρέκας, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 3, Φώσκολος 2, Χρυσοσπάθης, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Γεωργακόπουλος, Γκουβέτσης, Νταλάπας 2, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος 1, Γούνας, Κατραούρας, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Λοράντος, Καννελόπουλος.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια