Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Bόλεϊ Γυναικών: Θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες...

Η λήξη του πρώτου γύρου της Pre League γυναικών βρίσκει τα κορίτσια του Ιστορικού στην 9η θέση της βαθμολογίας

Η λήξη του πρώτου γύρου της Pre League γυναικών βρίσκει τα κορίτσια του Ιστορικού στην 9η θέση της βαθμολογίας. Μια θέση που σίγουρα δεν θα ήθελαν να βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή καθώς το καλοκαίρι η ομάδα χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο.

Τα ηνία της ομάδας δόθηκαν σε έναν έμπειρο προπονητή τον Κυριάκο Καμπερίδη και δομήθηκε ένα ρόστερ ικανό για αυτό το στόχο. Ανανέωσαν οι Σαΐνι, Καρέλια, Φωτεινού, Βασιλαντωνάκη, Λιόλιου, Ρούση Τζαγκαράκη και αποκτήθηκαν οι Λεωνίδου, Παπαδοπούλου,Μαραθοκαμπίτου, Διόλη. Επίσης η διοίκηση έκανε την υπέρβαση φέρνοντας στη Νέα Σμύρνη την διεθνή Κουβανή ακραία Τζένιφερ Αλβάρεζ, μια παίκτρια με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο.

Έτσι η σεζόν ξεκινούσε με τους καλύτερους οιωνούς και οι 2 νίκες στις πρώτες 2 αγωνιστικές αυτό έδειχναν. Όμως στη συνέχεια ήρθαν και οι ήττες, ήττες που δεν ήταν στο πρόγραμμα. Ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Καμπερίδης παραιτήθηκε και την ομάδα του Πανιωνίου ανέλαβε η προπονήτρια Δήμητρα Λυκογιάννη. Η ομάδα παρόλο που δουλεύει σκληρά και έχει διοικητική σταθερότητα δεν κατάφερνε να βρει αγωνιστική σταθερότητα.

Στις αρχές του νέου έτους υπήρξαν ανακατατάξεις στο ρόστερ του Πανιωνίου καθώς αποχώρησαν οι Σαΐνι, Διόλη, Τσιγαρίδα και Βασιλαντωνάκη και στη θέση τους ήρθαν οι πασαδόροι Νεφέλη Χατζηγρηγορίου και Όλγα Λογαρά, οι ακραίες Γιελένα Τσβίγιοβιτς και Έλενα Μιλεντίγιεβιτς, η διαγώνια Μάρβη Γιοβάνη και η κεντρική Σταυρούλα Κάσση.

Η ομάδα ενισχύθηκε, έγιναν οι διορθωτικές κινήσεις για να μπορέσει να κυνηγήσει όσες ελπίδες τις έχουν μείνει να μπει στα playoff ανόδου. Η αποστολή του Πανιωνίου είναι αρκετά δύσκολη και χρειάζεται την στήριξη και την πίστη των φιλάθλων του. 

Η αντεπίθεση στον β' γύρο ξεκινά το Σάββατο 21/1 στις 14.00 στο κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας" όπου τα κορίτσια του Ιστορικού αντιμετωπίζουν την ομάδα ΑΣ Μακεδόνες. 

Συντάκτης: Θανάσης Σχοίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια