Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη με 9-7 στην πρεμιέρα της Β'φάσης με το Περιστέρι και τώρα... Ευρώπη

Η ομάδα Πόλο ανδρών του Ιστορικού επικράτησε με 9-7 του Περιστερίου

Η ομάδα Πόλο ανδρών του Ιστορικού επικράτησε με 9-7 του Περιστερίου και μπήκε με το δεξί στη β' φάση του πρωταθλήματος προσθέτοντας μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό της.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο αρκετά με το Περιστέρι να αποδεικνύεται σκληρό καρύδι και να βάζει δύσκολα στην ομάδα του Κώστα Δήμου. Τα πρώτα δύο οκτάλεπτα ήταν ισόπαλα με το Περιστέρι να έχει απαντήσεις και να βρίσκει λύσεις ισοφαρίζοντας τα γκολ που πετύχαινε ο Πανιώνιος. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με σκορ 4-4. Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος με τα γκολ των Καλαϊτζή και Νταλάπα πήρε προβάδισμα ενός γκολ το οποίο διεύρυνε στις αρχές του τέταρτου οκταλέπτου με γκολ του Νταλάπα. Όμως το Περιστέρι δεν παραδινόταν εύκολα και με γκολ των Τοράκη και Κουκουμάκη έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 7-7. Ο Πανιώνιος σε αυτό το σημείο έδειξε χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή και με κομβικά γκολ των Μπουζαλά και Γκιουβέτση διαμόρφωσε το 9-7 που ήταν και το τελικό σκορ. 

Ο Ιστορικός εστιάζει τώρα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τα προημιτελικά του Eurocup με αντίπαλο την ρουμάνικη Οράντεα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης. 


Τα οκτάλεπτα:

2-2, 2-2, 2-1,3-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Λιμαρακης, Κοπελιάδης 1, Μπιτάτζε 1, Γούνας 2, Καλαϊτζής 1, Νταλάπας 2, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 1 , Παπάκος, Αναγνώστου

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ : Χρυσοσπάθης 2, Τοράκης 2, Καρούντζος 1, Κουκουμάκης 1

Δηλώσεις μετα τον αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε ο διεθνής πολίστας του Ιστορικού Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης.

Σε ερώτηση για το τι έφταιξε για τον Πανιώνιο και ζορίστηκε να πάρει αυτή τη νίκη απάντησε τα εξής:

«Δεν μπορούμε να υποτιμάμε έτσι το Περιστέρι είναι μια πολύ καλή ομάδα, το έχει αποδείξει και στον πρώτο γύρο και στο κύπελλο που μας κέρδισε με τρία γκολ διαφορά. Εμείς θεωρώ ότι κάναμε ένα μέτριο προς κακό παιχνίδι, τους δώσαμε αρκετές λύσεις στην επίθεση τους, το παιχνίδι πήγε στον παραπάνω - λιγότερο δεν ήμασταν καλοί εκεί και για αυτό έμειναν στο παιχνίδι τόσα οκτάλεπτα. Από κει και πέρα θεωρώ πως στο τέλος δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα και πήραμε τη νίκη έστω με δύο γκολ».

Σε ερώτηση για το αν οι στόχοι της ομάδας βρισκόμενη στην 3η θέση της βαθμολογίας είναι οι ημιτελικοί και ο τελικός, απάντησε:

«Ναι παραμένουμε 3οι, στόχος μας είναι αν όχι 2οι που είναι ο αρχικός μας στόχος να τερματίσουμε 3οι και από κει και πέρα στους ημιτελικούς βλέπουμε».

Στο τέλος του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το Ευρωπαϊκό ματς με την Οραντέα και ο διεθνής πολίστας δήλωσε:

«Το παιχνίδι είναι τελικός, βασικά είναι δύο τελικοί! Είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς και πρέπει να φανούμε έτοιμοι!»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια