Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με τον Πίσπα... λυτρωτή 1-0 ο Πανιώνιος την Πάτρα!

Με τον Σωτήρη Πίσπα να μπαίνει με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στο παιχνίδι και να δίνει τη λύση ο Ιστορικός επικράτησε 1-0 της Πάτρας...



Με τον Σωτήρη Πίσπα να μπαίνει με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στο παιχνίδι και να δίνει τη λύση ο Ιστορικός επικράτησε 1-0 της Πάτρας, για την 11η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Ο Ιστορικός ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε τρία δοκάρια στο 90λεπτο, όμως τελικά η νίκη ήρθε με πολύ άγχος! 

Αυτό το "τρίποντο" ανέβασε τον Πανιώνιο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Αιολικό, ενώ η Ρόδος ηττήθηκε στον Πύργο και έπεσε από την κορυφή.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε την πλήρη κατοχής της μπάλας, θέλησε να βρει το γρήγορο γκολ, ωστόσο για μία ακόμα φορά στην τελική προσπάθεια υστερούσε.

Στο 16' η ομάδα του Κούστα έχασε διπλή τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν αρχικά η κεφαλιά του Τσίπρα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπαμπούνη και στο "ριμπάουντ" ο Γεωργούσης από κοντά με πλασέ έστειλε εκ νέου την μπάλα στο δοκάρι των φιλοξενούμενων, στο οριζόντιο αυτή τη φορά!

Πέντε λεπτά αργότερα ο Γροντής έκανε πολύ όμορφο σουτ με το αριστερό, όμως ο γκολκίπερ της Πάτρας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Με το ξεκίνημα της "επανάληψης" ο Νίκος Κούστας έριξε στο παιχνίδι τον Πίσπα και αυτός τον δικαίωσε αμέσως! Στα πρώτα δευτερόλεπτα ο επιθετικός του Πανιωνίου πλάσαρε πολύ όμορφα από κοντά και άνοιξε το σκορ για τον Ιστορικό.

Στο 57' λίγο έλειψε να έρθει και το δεύτερο γκολ για τον Πανιώνιο, με τον Σέχου να δίνει ωραία στον Γροντή μέσα στην περιοχή, το πλασέ του οποίου βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι! Το τρίτο δοκάρι για τον Ιστορικό στο ματς.

Τελικά, το 1-0 έμεινε έως το φινάλε και η νίκη ήρθε με άγχος. Μία νίκη όμως πολύ σημαντική, η οποία ανέβασε τον Πανιώνιο στην κορυφή, μαζί  με τον Αιολικό!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Λίμα (77' Διονέλλης), Καλύβας, Μίχος, Παπαδάκης (46' Πίσπας), Γροντής, Στούπης, Τσίπρας (54' Πριόνας), Γεωργούσης (77' Κουφουδάκης), Σέχου (70' Τσιμπόκας).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια