Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι Πανιώνιοι πανηγυρισμοί, οι μικροί«Πάνθηρες» στην εξέδρα και το στοργικό φιλί στον τεράστιο Φάνη (video)

Μπόρει φίλαθλοι τον ομάδων να μην υπήρχαν στο κλειστό του Χολαργού (λόγω της αδικαιολόγητης απόφασης της ΕΟΚ), όμως ο Πανιώνιος είχε την δικ...

Μπόρει φίλαθλοι τον ομάδων να μην υπήρχαν στο κλειστό του Χολαργού (λόγω της αδικαιολόγητης απόφασης της ΕΟΚ), όμως ο Πανιώνιος είχε την δική του εξέδρα στο γήπεδο.

Αναφερόμαστε φυσικά στα παιδιά από την κυανέρυθρη ακαδημία, όπου σε όλο το παιχνίδι με τον Ηρακλή δεν σταμάτησαν λεπτό να υποστηρίζουν τους παίκτες του Ταυρόπουλου, φωνάζοντας δυνατά υπέρ του αγαπημένου τους Πανιωνίου!

Μάλιστα, στο φινάλε του αγώνα οι παίκτες του Ιστορικού πήγαν τόσο προς την μεριά που βρίσκονταν τα κυανέρυθρα παιδιά, αλλά και προς την απέναντι πλευρά όπου βρέθηκαν λιγοστοί φίλοι του συλλόγου και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την επιτυχία!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, μέσα από την κάμερα του panionianea.gr, τα έξαλλα κυανέρυθρα πανηγύρια, αλλά και το στοργικό φιλί από τον Μάκη Δρελιώζη στον τεράστιο Φάνη Χριστοδούλου (στο 0:39 του βίντεο) ο οποίος δάκρυσε από την χαρά του για το επίτευγμα της ομάδας! 

Δείτε το σχετικό βίντεο:
Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια