Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ποιο ντέρμπι; «Πάτησε» και τον Πανελευσινιακό o Ιστορικός!

Σε... περίπατο μετέτρεψε το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον Πανελευσινιακό ο Ιστορικός, επικρατώντας άνετα με 77-56 στο "Βαρίκας".

Σε... περίπατο μετέτρεψε το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον Πανελευσινιακό ο Ιστορικός, επικρατώντας άνετα με 77-56 στο "Βαρίκας".

Ο Πανιώνιος ουσιαστικά βρήκε αντίσταση για ένα δεκάλεπτο από τον αντίπαλο του, από τα μέσα της δεύτερης περιόδου ανέβασε στροφές, φτάνοντας εύκολα στην επικράτηση.

Αυτη ήταν η 9η κυανέρυθρη νίκη σε ισάριθμα ματς, με το... τρένο του Πανιωνίου να μην λέει να κάνει στάση πουθενά!

Επομενη αναμέτρηση με το Αιγάλεω εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική. 

Το παιχνίδι 

Στα πρώτα 10 λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα σχεδόν από το ξεκίνημα και το διατήρησαν μέχρι και το τέλος, με το σκορ της περιόδου να είναι 25-18.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του, αύξησε την υπερ του διαφορά και με highlight το φοβερό buzzer-beater του Σταθόπουλου έκλεισε το ημίχρονο με το υπερ του 46-32.

Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι έκαναν την προσπάθειά τους να μειώσουν το σκορ, το κατάφεραν ώστε ένα σημείο, όμως οι κυανέρυθροι στα τελευταία λεπτά βρήκαν ξανά τις λύσεις σε αμυναψκαι επίθεση, με το αποτέλεσμα του δεκαλέπτου να είναι 57-43. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Ταυρόπουλου πάτησε... γκάζι, αύξησε την διαφορά και πάνω από 20 πόντους, με τον coach του Ιστορικού να ρίχνει στο παρκέ για σχεδόν τρία λεπτά και τους "μικρούς" της ομάδας, δίνοντας τους αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Τελικό σκορ το άνετο 77-56 για τον Ιστορικό και... αποθέωση από τον κόσμο στο φινάλε.

Δεκάλεπτα: 25-18, 46-32, 57-43, 77-56

Δεν υπάρχουν σχόλια