Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες & μπάσκετ ανδρών στo Ιωσηφόγλειο Ορφανοτροφείο Νέας Σμύρνης

Οι Πάνθηρες μαζί με το τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου σε μία πολύ όμορφη κίνηση επισκέφτηκαν το Ιωσηφόγλειο Ορφανοτροφείο Νέας Σμύρνης. 

Οι Πάνθηρες μαζί με το τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου σε μία πολύ όμορφη κίνηση επισκέφτηκαν το Ιωσηφόγλειο Ορφανοτροφείο Νέας Σμύρνης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Ιστορικού:

"Εκπρόσωποι του Συνδέσμου μαζί με μέλη της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, επισκεφθήκαμε σήμερα το Ιωσηφόγλειο Ορφανοτροφείο Νέας Σμύρνης. 

Το συναίσθημα που πήραμε από τα παιδιά και τους ανθρώπους εκεί, ήταν πολλαπλάσιο της όποιας προσφοράς μπορούσαμε να κάνουμε εμείς και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε, θερμά. 

Θα πρέπει ν’ αναφέρουμε την κίνηση των ανθρώπων του μπάσκετ, οι οποίοι πρότειναν να μετατρέψουμε τα χρήματα των εισιτηρίων που δίνουμε στο τμήμα, σε παιχνίδια, για το σκοπό της επίσκεψης αυτής. 

Εμείς με τη σειρά μας επιλέξαμε να δώσουμε τα χρήματα σε τοπικό κατάστημα παιχνιδιών (και όχι μεγάλη αλυσίδα), άνθρωποι του οποίου είναι φίλοι του Συλλόγου. 

Τέλος, θα πρέπει επίσης να μη λησμονήσουμε ότι στο άκουσμα της κίνησης αυτής, τα δώρα εμπλουτίστηκαν με υλικό του Πανιωνίου που ευγενικά πρόσφερε η Μπουτίκ. 

Δίνουμε την υπόσχεσή μας ότι θα επισκεφτούμε ξανά το Ιωσηφόγλειο και πως θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε τα παιδιά στην κερκίδα μας σε κάποιον από τους επόμενους αγώνες. 

Καλή χρονιά σε όλους, με τον Πανιώνιο πάντα στην καρδιά .. 

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια