Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρώτος ως τo τέλος...

Μετά την 4η στροφή της Γ' Εθνικής ο Πανιώνιος ανέβηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου και στόχος είναι να μην πέσει από εκεί έως το τέλος!

Μετά την 4η στροφή της Γ' Εθνικής ο Πανιώνιος ανέβηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου και στόχος είναι να μην πέσει από εκεί έως το τέλος!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης 

Η ομάδα του Νίκου Κούστα, λοιπόν, πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη -όπως εξελίχθηκε- κοντρα στον Αίαντα Γαστούνης και μετά την ήττα της Ρόδου στη Μυτιλήνη βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία.

Όπως έχουμε ξαναπεί και ξαναγράψει ο φετινός όμιλος είναι αρκετά περίεργος, από την άποψη πως πολλές ομάδες είναι ισάξιες και ήταν δεδομένο πως κάνεις δεν θα πήγαινε έως το φινάλε με μόνο νίκες.

Στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης τώρα, δεν έχω να γράψω κάτι ιδιαίτερο. Είδαμε ξανά έναν Πανιώνιο να έχει κυρίαρχο ρόλο στον αγωνιστικό χώρο, με την συντριπτική κατοχή της μπάλας, δημιουργία αρκετών ευκαιριών και παιχνίδι με κάτω τη μπάλα και αυτοματισμούς δουλεμένους στην προπόνηση.

Ουσιαστικά, δηλαδή, είδαμε τα ίδια στοιχεία που είχε παρουσιάσει η ομάδα και στους προηγούμενους αγώνες της, με την διαφορά πως πλέον καταφέρνει και βρίσκει την δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν της πάνε και τόσο καλά. 

Στο ματς με τον Αίαντα ο Πανιώνιος σκόραρε σχετικά νωρίς, είχε τις ευκαιρίες μα κάνει δύο τα τέρματα του, όμως πλήρωσε μια αμυντική αδράνεια από στατική φαση του αντιπάλου και δέχτηκε την ισοφάριση, χωρίς έως τότε να έχει απειληθεί στο ελάχιστο. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που δέχτηκε στο φετινό πρωτάθλημα. 

Οι παίκτες του Κούστα, πάντως, δεν πτοήθηκαν από αυτή την εξέλιξη, συνέχισαν με πλάνο στο παιχνίδι τους, έψαξαν με αξιώσεις το γκολ και τελικά το κατάφεραν στο 65' με υπέροχη ενέργεια και τελείωμα. Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο απλά, ήρθαν αλλά δύο κυανέρυθρα τέρματα και έτσι ο Πανιώνιος έφτασε σε μια ευρεία επικράτηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Πανιώνιος στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιχρόνου ανεβάζει ταχύτητα και πετυχαίνει τρία τέρματα. Ακριβώς το ίδιο έγινε και στο ματς του Άργους. Αυτό σίγουρα μόνο τυχαία δεν είναι και φανερώνει την καλή φυσική κατάσταση των παικτών του Ιστορικού, αλλά και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από όλο το τεχνικό τιμ.

Επομενος αγώνας με την Ρόδο εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που με νίκη ο Πανιώνιος εδραιώνεται στην πρώτη θέση και αποκτά διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον αντίπαλο του που όπως φαίνεται θα είναι και η ομάδα που θα διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου. 

Βεβαια, μιλάμε για την 5η αγωνιστική ακόμα και είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε με σιγουριά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

ΥΓ: Αξέχαστο θα μείνει το ματς με τον Αία Γαστούνης για τον Διονέλλη. Ο Κωνσταντίνος είναι γέννημα-θρέμμα Πανιώνιος, έχει "μεγαλώσει" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και σίγουρα το να πετυχαίνεις το πρώτο σου γκολ με την ομάδα που αγαπάς είναι κάτι μοναδικό. Και εις ανώτερα Πάνθηρα!

ΥΓ1: Μεσοβδόμαδα υπάρχει και το ματς για το Κύπελλο της ΕΠΣΑ με τον Φωστήρα στον Ταύρο. Ένα ματς όπου ο Πανιώνιος δεν θα το αγνοήσει, αλλά δεν θα ρίξει και όλο το βάρος του εκεί. Νομιζω ο Νίκος Κούστας θα δώσει χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες που έχουν παίξει λίγο έως τώρα και αυτό είναι και το λογικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια