Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απαγορεύει κάθε μετάδοση από τo γήπεδο η Ρόδος!

Σε μία κίνηση που πραγματικά είναι να απορεί κανείς προχώρησε η Ρόδος, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα με τον Πανιώνιο! 

Σε μία κίνηση που πραγματικά είναι να απορεί κανείς προχώρησε η Ρόδος, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα με τον Πανιώνιο! 

Συγκεκριμένα, άνθρωποι του συλλόγου των Δωδεκανήσων επικοινώνησαν με τα panionianea.gr και δημιούργησαν θέμα σχετικά με την διαδικτυακή ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα. Μετά από λίγα λεπτά, μάλιστα, ξεκαθάρισαν πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ οποιαδήποτε μετάδοση από το γήπεδο (είτε τηλεοπτικά, είτε ραδιοφωνικά).

Εν έτη 2022, λοιπόν, η Ρόδος ρίχνει... μαύρο σε μία σημαντική αναμέτρηση της Γ' Εθνικής, αφού εκτός από την τηλεοπτική, δεν επιτρέπει και την ραδιοφωνική μετάδοση του παιχνιδιού! 

Αξίζει να σημειωθεί πως και άνθρωποι του επίσημου Πανιωνίου ήρθαν σε επαφή με την πλευρά της Ρόδου, προκειμένου να βρεθεί λύση και ο κόσμος να μπορεί ραδιοφωνικά να έχει ενημέρωση για την αναμέτρηση, όμως οι γηπεδούχοι ήταν ανένδωτοι! 

Τα panionianea.gr μετά από τόσες ραδιοφωνικές μεταδόσεις στο διαδίκτυο τόσο στην Super League 1, όσο και τα τρία τελευτάια χρόνια στην Γ' Εθνική, πουθενά ποτέ δεν είχαμε αντιμετωπίσει προβλήματα και άρνηση από καμία ομάδα για να καλύψουμε ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ τον αγώνα.

Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια