Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες για Final 4 Κυπέλλου: «Είστε εντελώς ανίκανοι να φέρετε εις πέρας ένα παιχνίδι δυο μεγάλων ομάδων...»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες σχετικά με την απόφαση που πάρθηκε να μην παρευρεθούν οπαδοί στο προσεχές Final 4

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες σχετικά με την απόφαση που πάρθηκε να μην παρευρεθούν οπαδοί στο προσεχές Final 4 του Κυπέλλου Μπάσκετ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρουν: 

"Ως οπαδοί γνωρίζουμε πολύ καλά, το πως να στηρίζουμε την ομάδα που αγαπάμε, σε κάθε άθλημα, σε κάθε έδρα, σε κάθε διοργάνωση, σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος. Αποτελεί μέρος της κουλτούρας μας, μέρος της ζωής μας.

Ως προς τι, ο πρόλογος θα αναρωτηθείτε αρκετοί. Εδώ είμαστε για να σας απαντήσουμε. Με ιδιαίτερη απορία, αλλά και θυμό ακούσαμε τον πρόεδρο της ΕΟΚ να ανακοινώνει πως δεν θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε από κοντά τον ημιτελικό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ με τον Ηρακλή στο γήπεδο του Χολαργού.
Ένα ζευγάρι, που θα έφερνε έσοδα στην ομοσπονδία μέσω εισιτηρίων, μέσω τηλεοπτικών δικαιωμάτων, δυο Σύλλογοι με χιλιάδες κόσμο να τους ακολουθούν, αλλά η ανικανότητα κάθε καρεκλοκένταυρου της χώρας που ζούμε, δεν λέει να μας αφήσει.
Η ΕΟΚ λοιπόν, αποφάσισε και διέταξε πως τα παιχνίδια δεν θα τα παρακολουθήσουν οπαδοί. Είμαστε φυσικά σίγουροι, πως το χεράκι της, το έχει βάλει και η Αστυνομία, δείχνοντας για ακόμα μια φορά, την πλήρη ανικανότητά της, να διαχειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση.
Γι' αυτό που δεν είμαστε και απόλυτα σίγουροι, είναι πως εάν στη θέση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ή του Ηρακλή, βρισκόντουσαν ομάδες με τους «στρατούς» τους, θα μοιράζοντα τις «προσκλήσεις και θα διαφημιζόταν η διοργάνωση, ως μια μεγάλη επιτυχία του κράτους, των μπάτσων και της ΕΟΚ.
Και καταλήγουμε για ακόμα μια φορά, στο εξής συμπέρασμα. Κράτος, μπάτσοι και διοικητικοί κλόουν, είστε εντελώς ανίκανοι να φέρετε εις πέρας ένα παιχνίδι, δυο μεγάλων ομάδων, χωρίς να ανοίξει κεφάλι και το διαφημίζετε ως «γιορτή του μπάσκετ».
Εμείς, ως Panthers Club, ζητάμε από την ομάδα μπάσκετ να τα δώσει όλα, προκειμένου να δώσει ο Σύλλογος το παρών στην Κρήτη και το Final-8 του Κυπέλλου. Εκεί που επιτρέψατε την παρουσία οπαδών. Κλόουν...
Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια